Meteen naar de inhoud

Bodemisolatie Friesland

Bodem laten isoleren?

Zoek je een isolatiebedrijf voor bodemisolatie in Friesland? Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring en is werkzaam in de hele provincie. Vraag in één minuut gratis en vrijblijvend een offerte aan en krijg binnen twee werkdagen een prijsopgave op maat voor het isoleren van de bodem van je huis. Vervolgens kies je zelf of je de bodem al dan niet door ons laat isoleren. Je zit dus nergens aan vast. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie.

Isolatiebedrijf Friesland

Contact

Waarom bodemisolatie?

Isolatie van de bodem kent veel voordelen. ’s Winters blijft het langer warm in huis en in de zomer houd je de hitte juist buiten. Hierdoor kun je tot wel 30% besparen op de energiekosten.

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Vloer of bodem isoleren?

Twijfel je tussen vloer- en bodemisolatie? Weet dan dat verschil zit in de plek waar het isolatiemateriaal wordt aangebracht. Bij isolatie van de bodem wordt dit op de bodem van de kruipruimte geplaatst en bij vloerisolatie onder de vloer. Bodemisolatie is minder effectief dan isolatie van de vloer. Daarom adviseren we om de bodem alleen te isoleren als dat bij de vloer niet mogelijk is. We denken hierin graag met je mee, dus neem gerust contact op voor gratis advies.

Bodem isoleren Friesland
Kruipruimte isoleren Friesland

Bodem isolatie

Bodemisolatie is aan te bevelen wanneer er in de kruipruimte sprake is van een vochtige of natte bodem. Door isolatie aan te brengen, ontstaat er een warme en droge luchtlaag. Deze zorgt ervoor dat de onderkant van de vloer niet langer vochtig wordt. Dankzij het isoleren van de bodem zal de vloer droger en aangenamer aanvoelen.

Kruipruimte isolatie

Bij een vochtige kruipruimte is het aan te raden om deze te laten isoleren, want vocht kan zorgen voor vochtproblemen en schimmel. Zelfs bij een klein laagje water in de kruipruimte. Met bodemisolatie zorg je dat het probleem wordt opgelost. Het is wel van belang dat je het juiste isolatiemateriaal kiest. Daarom adviseren wij je hierin gratis en vrijblijvend.

Isolatiemateriaal bodemisolatie Friesland

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van bodemisolatie in Friesland

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Provincie Friesland

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Friesland. Woon je in bijvoorbeeld in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek, Dokkum, Harlingen, Joure, Lemmer, Wolvega, Franeker, Bolsward, Burgum, Oosterwolde, Gorredijk of omstreken? Dan helpen onze isolateurs je graag! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies