Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Harlingen

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Harlingen en regio!

Isoleren in Harlingen

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je huis in Harlingen!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Harlingen kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in bodemisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuurisolatie Harlingen

Spouwmuurisolatie Harlingen

Door spouwmuurisolatie in Harlingen blijft warmte langer in je woning hangen. Isolatie van de spouwmuur scheelt ’s winters dus aanzienlijk in de energierekening. Maar een goed geïsoleerde spouwmuur houdt de warmte ook in de zomer buitenshuis. Muurisolatie is dus niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het wooncomfort.

Dakisolatie Harlingen

In Harlingen en omgeving is dakisolatie bij ons mogelijk voor woningen met platte én hellende daken. Daken isoleren kan aan de binnenkant of buitenkant van het dak. Maar wanneer een dak aan de buitenzijde moet worden geïsoleerd, zal zowel bij een plat als schuin dak de hele dakbedekking eraf gehaald moeten worden.

Dakisolatie Harlingen
Vloerisolatie Harlingen

Vloerisolatie Harlingen

Vloerisolatie helpt om kou en vocht vanuit de kruipruimte te weren. Heb jij last van een koude vloer in je woning? Of is de vloer nog niet geïsoleerd? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis offerte om de vloer te laten isoleren. Wij adviseren je graag over de juiste isolatie in Harlingen (en omstreken).

Bodemisolatie Harlingen

Bodemisolatie is aan te bevelen als er sprake is van een natte of vochtige bodem van de kruipruimte. Door een isolatielaag aan te brengen aan de onderkant van de kruipruimte van het huis, vormt zich daar een warme en droge luchtlaag. Hierdoor zal de bodem minder kou doorlaten.

Bodemisolatie Harlingen

Gevelisolatie Harlingen

Gevelisolatie is het isoleren van de buitenmuren van een huis in Harlingen. Dit kan ook wel muurisolatie genoemd worden. Door het isoleren van de gevels wordt warmteverlies voorkomen en wordt de woning comfortabeler. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor de kleur, het materiaal, de vorm en de afwerking van de gevel.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Harlingen

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Harlingen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Harlingen is actief in de hele provincie. Wil jij je woning in Harlingen laten isoleren? Onze isolateurs zijn je graag van dienst in Almenum, De Blijnse (De Blynse), IJslumburen (Ieslumbuorren), Koningsbuurt (Keuningsbuorren), Luidum (Ludum), Midlum, Roptazijl (Roptasyl), Ungabuurt (Ungaboer), Voorrijp (Foarryp), Wijnaldum en omgeving. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies