Meteen naar de inhoud

Dakisolatie Friesland

Dak laten isoleren?

Wil je het dak van jouw woning laten isoleren? Ons isolatiebedrijf is actief in de hele provincie Friesland en heeft jarenlange ervaring in dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgave aan en ontvang binnen twee werkdagen een offerte op maat. Vervolgens besluit je zelf of je de dakisolatie wel of niet door ons laat uitvoeren. Het kost je niets en je zit nergens aan vast.

Isolatiebedrijf Friesland

Contact

  Naam
  Postcode
  Straat
  Huisnummer
  E-mail
  Telefoon
  Opmerking

  Gratis en vrijblijvend

  Bij verzending ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

  Waarom dakisolatie?

  Dakisolatie heeft allerlei voordelen. Dankzij een geïsoleerd dak blijft de hitte ’s zomers buitenshuis. En ’s winters blijft het binnen langer warm. Zo bespaar je tot wel 30% op maandelijkse lasten.

  Sneller en langer warm in huis

  Een lagere energierekening

  Voordelig verduurzamen

  Isolatie voor ieder dak

  Wij doen isolatie voor zowel schuine daken als platte daken en dat doen we met de hoogste kwaliteit. We gebruiken verschillende typen (duurzame) isolatiematerialen en methoden. Wil je weten welk type isolatie voor jouw dak het beste is? Neem dan gerust contact op en we bieden je een vrijblijvende offerte op maat aan.

  Dak isoleren Friesland
  Platdak isoleren Friesland

  Isolatie platdak

  Een plat dak kan van binnen én van buiten geïsoleerd worden. Wij isoleren platte daken van woningen van binnen of buiten. Bij isolatie van buitenaf dient het dak helemaal vervangen te worden, dat is interessant bij bijvoorbeeld dakvernieuwing. Bij isolatie van binnenuit wordt het isolatiemateriaal direct onder de dakbedekking geplaatst.

  Isolatie schuin dak

  Een hellend dak kan zowel van binnen als van buiten worden geïsoleerd. Wij isoleren schuine daken van binnen óf buiten. Van binnen wordt het isolatiemateriaal rechtstreeks tegen de dakconstructie geplaatst. En wanneer er gekozen wordt voor isolatie van buitenaf, moeten eerst alle pannen, panlatten en stoftengels van het dak worden gehaald.

  Schuin dak isoleren Friesland

  Waarom ons isolatiebedrijf?

  Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van dakisolatie in Friesland

  Ervaring

  Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

  Maatwerk

  Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

  Kwaliteit

  Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

  Provincie Friesland

  Werkgebied

  Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Friesland. Woon je in bijvoorbeeld in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek, Dokkum, Harlingen, Joure, Lemmer, Wolvega, Franeker, Bolsward, Burgum, Oosterwolde, Gorredijk of omstreken? Dan helpen onze isolateurs je graag! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.