Meteen naar de inhoud

Isolatie Leeuwarden

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Leeuwarden en regio!

Isoleren in Leeuwarden

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je woning in Leeuwarden!

  Naam
  Postcode
  Straat
  Huisnummer
  E-mail
  Telefoon
  Opmerking

  Gratis en vrijblijvend

  Bij verzending ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

  Isolatiebedrijf nodig?

  Onze isolatiemonteurs zijn gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Leeuwarden en omgeving kunnen we helpen en adviseren.

  Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in bodemisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

  Spouwmuurisolatie Leeuwarden

  Spouwmuurisolatie

  Dankzij spouwmuurisolatie blijft warmte in je woning langer hangen. Isolatie van de spouwmuur scheelt in de winter dus aanzienlijk in de energierekening. Maar een goed geïsoleerde spouwmuur houdt de warmte ’s zomers ook buitenshuis. Het isoleren van de spouw is dus niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het comfort.

  Dakisolatie

  Dakisolatie voor woningen in Leeuwarden en omgeving is mogelijk voor zowel platte als hellende daken. Daken isoleren kan aan de binnen- of buitenzijde van het dak. Maar wanneer een dak aan de buitenkant moet worden geïsoleerd, zal bij een plat of schuin dak de gehele dakbedekking eraf moeten worden gehaald.

  Dakisolatie Leeuwarden
  Vloerisolatie Leeuwarden

  Vloerisolatie

  Vloerisolatie helpt om vocht en kou uit de kruipruimte te weren. Heb jij last van een koude vloer in huis? Of is de vloer van de woning nog niet geïsoleerd? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis offerte om de vloer te laten isoleren. Wij adviseren je graag over de juiste isolatie in Leeuwarden en omgeving.

  Bodemisolatie

  Bodemisolatie is aan te raden in geval van een natte of vochtige bodem van de kruipruimte. Door een isolatielaag aan te brengen aan de onderkant van de kruipruimte van de woning, vormt zich daar een droge en warme luchtlaag. En daardoor zal de bodem minder kou doorlaten.

  Bodemisolatie Leeuwarden

  Waarom ons isolatiebedrijf?

  Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Leeuwarden

  Ervaring

  Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

  Maatwerk

  Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

  Kwaliteit

  Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

  Leeuwarden

  Werkgebied

  Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Friesland. Wil jij je woning in Leeuwarden laten isoleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar ook als je in bijvoorbeeld woont in Huizum, Goutum, Stiens, Hurdegaryp (Hardegarijp), Grou, Camminghaburen, Westeinde, Nijlân, Hemrik, Wirdum, Wergea, Cornjum, Gytsjerk, Weidum, Mantgum, Wijtgaard, Reduzum of (wijde) omgeving zijn onze isolateurs je graag van dienst. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.