Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Leeuwarden

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Ljouwert en omgeving!

Isoleren in Leeuwarden

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je woning in Leeuwarden!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Leeuwarden kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in bodemisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuurisolatie Leeuwarden

Spouwmuurisolatie

Dankzij spouwmuurisolatie in Leeuwarden blijft warmte in je woning langer hangen. Isolatie van de spouwmuur scheelt in de winter dus aanzienlijk in de energiekosten. Maar een goed geïsoleerde spouw houdt de warmte ’s zomers ook buitenshuis. Het isoleren van de spouwmuur is dus niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het comfort.

Dakisolatie Leeuwarden

Dakisolatie voor woningen in Leeuwarden en omgeving is mogelijk voor zowel platte als hellende daken. Daken isoleren kan aan de binnen- of buitenzijde van het dak. Maar wanneer een dak aan de buitenkant moet worden geïsoleerd, zal bij een plat of schuin dak de gehele dakbedekking eraf moeten worden gehaald.

Dakisolatie Leeuwarden
Vloerisolatie Leeuwarden

Vloerisolatie Leeuwarden

Vloerisolatie helpt om vocht en kou uit de kruipruimte te weren. Heb jij last van een koude vloer in huis? Of is de vloer van de woning nog niet geïsoleerd? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis offerte om de vloer te laten isoleren. Wij adviseren je graag over de juiste isolatie in Leeuwarden en omgeving.

Bodemisolatie Leeuwarden

Bodemisolatie is aan te raden in geval van een natte of vochtige bodem van de kruipruimte. Door een isolatielaag aan te brengen aan de onderkant van de kruipruimte van de woning, vormt zich daar een droge en warme luchtlaag. En daardoor zal de bodem minder kou doorlaten.

Bodemisolatie Leeuwarden

Gevelisolatie Leeuwarden

In Leeuwarden kun je de buitenmuren van een huis laten isoleren om warmteverlies te voorkomen en om de woning comfortabeler te maken. Dit proces heet gevelisolatie of muurisolatie. Er zijn verschillende opties voor de kleur, het materiaal, de vorm en de afwerking van de gevelisolatie. Door het isoleren van de gevels wordt de woning beter geïsoleerd en verbeter je het binnenklimaat.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Leeuwarden

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Leeuwarden is actief in de hele provincie. In Aegum (Eagum), Aldlân & De Hemrik, Baard, Beers (Bears), Bilgaard & Havankpark, Camminghaburen, Cornjum (Koarnjum), De Zuidlanden, Friens, Goutum, Grouw (Grou), Heechterp & Schieringen, Hempens (Himpens), Hempens/Teerns & Zuiderburen, Hijlaard (Hilaard), Huins (Húns), Huizum-West, Idaard (Idaerd), Irnsum (Jirnsum), Jellum, Jelsum, Jorwerd (Jorwert), Lekkum, Lions (Leons), Mantgum, Middelsee, Miedum, Nijlân & De Zwette, Oosterlittens (Easterlittens), Oud-Oost, Potmargezone, Roordahuizum (Reduzum), Snakkerburen (Snakkerbuorren), Sonnenborgh, Stiens, Swichum, Teerns (Tearns), Vossepark & Helicon, Vrijheidswijk, Warga (Wergea), Warstiens, Wartena (Warten), Weidum, Westeinde, Wirdum (Wurdum), Wytgaard helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies