Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Stiens

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Stiens en omgeving!

Isoleren in Stiens

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je woning in Stiens!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Stiens en regio kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in bodemisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuur isoleren Friesland

Spouwmuurisolatie Stiens

Met spouwmuurisolatie blijft de warmte langer in je huis. Isolatie van de spouwmuur verlaagt zo de energierekening in de winter. Maar een goed geïsoleerde spouwmuur houdt tevens de warmte in de zomer buiten. Het isoleren van de spouw is dus niet alleen gunstig voor de portemonnee, maar ook voor het comfort van het wonen.

Dakisolatie Stiens

Zowel een hellend dak als plat dak kan baat hebben bij dakisolatie. Je kunt kiezen om het dak van binnenuit of van buitenaf te laten isoleren. Maar om een dak van de buitenkant te isoleren, moet eerst de gehele dakbedekking eraf worden gehaald. Bij isolatie vanuit de binnenkant is dit niet nodig.

Dakisolatie Friesland
Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie Stiens

Vloerisolatie houdt een vloer warm en droog. Heb jij een koude vloer in huis? Is de vloer van de woning bijvoorbeeld nog niet geïsoleerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor vloerisolatie. Wij helpen je graag met alles wat te maken heeft met isolatie van vloeren in Stiens en omgeving.

Kruipruimte isolatie Stiens

Kruipruimte isolatie is een ander woord voor bodemisolatie. Deze vorm van isolatie wordt aanbevolen in kruipruimtes met een natte of vochtige bodem. Door isolatie aan te brengen op de bodem van de kruipruimte wordt een laag droge, warme lucht gevormd. Hierdoor laat de grond minder kou door.

Bodem isoleren Friesland
Buitengevelisolatie Friesland

Gevelisolatie Stiens

Gevelisolatie is de isolatie van de buitenmuren van een woning. De term muurisolatie wordt hiervoor ook wel eens gebruikt. Elk huis kan één of meer gevels laten isoleren. Er zijn daarvoor allerlei kleuren, materialen, vormen en afwerkingen beschikbaar. Voor een gratis en vrijblijvende offerte mag je altijd contact opnemen.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Stiens

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Stiens is werkzaam in de hele provincie. Wil jij je woning in Stiens laten isoleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar ook als je in bijvoorbeeld woont in Wyns, d’Oriënt, Finkum, Feinsum, Britsum, Tichelwurk, Hallumerhoek, Sint Annaparochie, Vrouwenparochie, Oude Leije, Hijum, Ouwe Syl, Hallum of wijde omgeving helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.