Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Friesland

Spouwmuur laten isoleren?

Wil je je spouwmuur laten isoleren? Ons isolatiebedrijf heeft jaren ervaring en is actief in de hele provincie Friesland. Vraag hieronder gratis en vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt binnen twee werkdagen een op maat gemaakte prijsopgave. Daarna besluit je zelf of je de spouwmuurisolatie wel of niet laat uitvoeren. Je zit dus nergens aan vast.

Isolatiebedrijf Friesland

Contact

  Naam
  Postcode
  Straat
  Huisnummer
  E-mail
  Telefoon
  Opmerking

  Gratis en vrijblijvend

  Bij verzending ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

  Waarom spouwisolatie?

  Isolatie van de spouw biedt veel voordelen: zo blijft het ’s winters langer warm in de woning en houd het de hitte in de zomer juist buiten. Op deze manier bespaar je tot 30% op de maandlasten.

  Sneller en langer warm in huis

  Een lagere energierekening

  Voordelig verduurzamen

  Spouwmuur isolatie

  Het isoleren van de spouwmuur is de meest populaire vorm van isolatie in Friesland. Bij spouwmuurisolatie wordt de spouw (de luchtruimte) tussen de binnen- en de buitenmuur volgestopt met isolatiemateriaal. Dit kan enkel gebeuren als de ruimte tussen beide muren minimaal 4 centimeter breed is. Neem daarom vrijblijvend contact op voor gratis advies.

  Spouwmuur isoleren Friesland
  Spouwmuur isolatie Friesland

  Buitenmuur isoleren

  Het isoleren van de spouwmuur kan altijd in één dag worden gedaan. Via een paar boorgaten wordt de spouw gevuld met isolatie. De grootte van deze gaten hangt af van het type isolatiemateriaal. Na het vullen van de spouwmuur worden alle gaten direct weer netjes en vakkundig dichtgemaakt met specie in dezelfde kleur als de bestaande voegen.

  Isolatiemateriaal

  Bij spouwmuurisolatie kan gekozen worden voor verschillende isolatiematerialen. Wat je kiest hangt af van de breedte van de spouwmuur. Bij een kleine spouw wordt UF-schuim, (CFK-vrij) purschuim of PS schuimparels geadviseerd. Een bredere spouw kan geïsoleerd worden met bijvoorbeeld steenwol of glaswol. Wij adviseren je hierin graag gratis en vrijblijvend.

  Isolatiemateriaal spouwmuurisolatie Friesland

  Waarom ons isolatiebedrijf?

  Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Friesland

  Ervaring

  Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

  Maatwerk

  Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

  Kwaliteit

  Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

  Provincie Friesland

  Werkgebied

  Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Friesland. Woon je in bijvoorbeeld in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek, Dokkum, Harlingen, Joure, Lemmer, Wolvega, Franeker, Bolsward, Burgum, Oosterwolde, Gorredijk of omstreken? Dan helpen onze isolateurs je graag! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.