Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Sneek

Spouwmuur isoleren?

Spouwmuurisolatie is verreweg de populairste isolatiemaatregel in Sneek. Ben jij ook nieuwsgierig naar de kosten en de opties van spouwmuurisolatie voor jouw woning? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en ontvang direct een gratis adviesgesprek. Daarna beslis je zelf of je de spouwmuur wel of niet laat isoleren. Je zit dus nergens aan vast. We helpen je ook graag kosteloos bij het aanvragen van subsidie. We reageren altijd binnen 2 werkdagen.

Isolatiebedrijf Friesland

Contact

Voordelen spouwisolatie

Goedkoop dankzij subsidie

Bespaar tot wel 30% per jaar

Al binnen één dag geïsoleerd

Is mijn woning geschikt?

Spouwmuurisolatie kan bij vrijwel elke woning dat gebouwd is tussen 1920 en 1980. Huizen van vóór 1920 hebben geen spouw en huizen van na 1980 zijn meestal al voldoende geïsoleerd. In Sneek staan er veel huizen die tussen 1920 en 1980 zijn gebouwd. In het Kadaster vind je het bouwjaar van jouw huis. Voor de isolatie van de spouwmuur is minstens een spouw van 4 centimeter nodig. Om dat te controleren, komen we graag bij je langs in Sneek.

Spouwmuurisolatie Sneek

Kosten spouwmuurisolatie

De kosten van spouwmuurisolatie hangen samen met je type woning en het aantal vierkante meters. De gemiddelde kosten voor spouwmuurisolatie in Sneek liggen tussen de €700 en 3.500. Ben je nieuwsgierig naar de gedetailleerd kosten voor je woning? Neem vrijblijvend contact op en krijg binnen twee werkdagen een persoonlijke offerte. Dat is gratis en zonder enige verplichtingen. Je zit dus helemaal nergens aan vast.

Subsidie in Sneek

In 2023 kun je ook weer subsidie voor spouwmuurisolatie in Sneek ontvangen. Als je alleen de spouwmuur isoleert, krijg je 15% van de totale kosten terug. Laat je binnen 24 maanden na isoleren van de spouwmuur nóg iets isoleren? Dan krijg je tot maar liefst 30% vergoed. Dat maakt isolatie van de spouw relatief goedkoop. Er zijn wel een paar voorwaarden. Graag vertellen we daar meer over in een vrijblijvend adviesgesprek. Ook helpen we je uiteraard kosteloos bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Sneek. Zo nemen we het hele proces voor je uit handen. Neem dus gerust contact op.

Spouwmuurisolatie offerte

Wil je weten wat spouwmuurisolatie in Sneek kost? Vraag dan binnen één minuut een offerte aan. Je ontvangt altijd binnen twee werkdagen een persoonlijk prijsvoorstel. Daardoor weet je binnen no-time wat het isoleren van de spouwmuur of -muren van je woning zal gaan kosten. De offerte is vrijblijvend, dus je bent tot niets verplicht. Geef bij het aanvragen van de prijs het oppervlakte van de muur door om een zo accuraat mogelijk kostenplaatje te ontvangen. Het oppervlakte van de ramen trek je er van af. En omdat een spouwmuur onder de grond nog doorloopt, dien je er een halve meter bij op te tellen.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Sneek

Ervaring

Jarenlange ervaring met spouwmuurisolatie

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied Sneek

Ons isolatiebedrijf in Sneek werkt in Sneek en omgeving, dus onder andere in IJlst, Bolsward, Heeg, Woudsend, Oppenhuizen, Scharnegoutum, Uitwellingerga, Wommels, Easterein, Gauw, Folsgare, Abbega, Ysbrechtum, Nijland, Oudega, Blauwhuis, Oosthem en Tirns. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies