Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Lemmer

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Lemmer en regio!

Isoleren in Lemmer

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je woning in Lemmer!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Lemmer en omgeving kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in bodemisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuur isoleren Friesland

Spouwmuurisolatie Lemmer

Je woning houdt de warmte langer vast dankzij spouwmuurisolatie in Lemmer. De energierekening in de winter wordt dus aanzienlijk verlaagd door het isoleren van de spouw. Maar in de zomer houdt een spouwmuur met goede isolatie ook de warmte buiten. Daarom is het isoleren van de spouw goed voor het comfort én de portemonnee.

Dakisolatie Lemmer

Zowel platte als hellende daken kunnen baat hebben bij dakisolatie. Isolatie voor daken kan binnen of buiten het dak worden toegepast. Wel dient de volledige dakbedekking te worden verwijderd wanneer een dak aan de buitenzijde geïsoleerd moet worden. Bij isolatie van binnenuit hoeft dit niet.

Dakisolatie Friesland
Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie Lemmer

Isolatie onder de vloer helpt deze droog en warm te houden. Heeft jouw woning een koude vloer? Of is de vloer nog niet geïsoleerd? In Lemmer en omstreken helpen wij je graag met vloerisolatie. Neem voor een vrijblijvende offerte voor het isoleren van de vloer contact met ons op.

Kruipruimte isolatie Lemmer

Indien de kruipruimtevloer vochtig of nat is, wordt bodemisolatie geadviseerd. Onderin de kruipruimte wordt dan isolatiemateriaal aangebracht waardoor er een laag droge, warme lucht ontstaat. Daardoor trekt er minder kou door de bodem omhoog. Het isoleren van de bodem wordt ook wel kruipruimte isolatie genoemd.

Bodem isoleren Friesland
Buitengevelisolatie Friesland

Gevelisolatie Lemmer

Gevelisolatie verwijst naar het isoleren van de buitenmuren van een huis. Daarom wordt dit soms ook wel muurisolatie genoemd. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan kleuren, materialen, vormen en afwerkingen. Neem op elk moment contact met ons op voor een vrijblijvende prijsschatting.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Lemmer

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Lemmer is actief in de hele provincie. Wil jij je woning in Lemmer laten isoleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar ook als je in bijvoorbeeld woont in Balk, Harich, Tacozijl, Sloten, Wijckel, Tjerkgaast, Spannenburg, Doniaga, Follega, Oosterzee, Bantega, Echten, Echtenerbrug, Commissiepolle, Nijemirdum, Oudemirdum, Ruigahuizen, Sondel of wijde omgeving zijn onze isolateurs je graag van dienst. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies