Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Oosterwolde

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Easterwâlde en regio!

Isoleren in Oosterwolde

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je woning in Oosterwolde!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Oosterwolde kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuur isoleren Friesland

Spouwmuurisolatie

Door spouwmuurisolatie blijft de warmte langer in huis. Isolatie van spouwmuren verlaagt daardoor de energiekosten in de winter. En een spouwmuur die goed geïsoleerd is, houdt de warmte ook de hele zomer buiten. Zo is het isoleren van de spouw voordelig voor zowel het comfort als de portemonnee.

Dakisolatie Oosterwolde

Dakisolatie kan zowel bij platte daken als schuine daken worden aangebracht. Dit kan van binnen of van buiten worden toegepast. Maar als een dak van de buitenkant geïsoleerd moet worden, zal eerst de hele dakbedekking verwijderd moeten worden. Dat hoeft niet bij isolatie vanuit de binnenkant.

Dakisolatie Friesland
Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie Oosterwolde

Vloerisolatie houdt de vloer droog en lekker warm. Heb jij thuis een koude vloer? Of is de vloer van de woning nog niet goed geïsoleerd? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte voor vloerisolatie. In Oosterwolde en omstreken helpen wij je graag met alles omtrent isolatie van de vloer.

Kruipruimte isolatie

In kruipruimtes met een natte of vochtige bodem wordt aanbevolen om bodemisolatie te laten plaatsen. Door isolatie aan de onderzijde van de kruipruimte van een huis te plaatsen, ontstaat er een laag droge, warme lucht. Hierdoor is de grond minder vatbaar voor kou. Kruipruimte isolatie is een andere naam ervoor.

Bodem isoleren Friesland
Buitengevelisolatie Friesland

Gevelisolatie Oosterwolde

Isolatie van de buitenmuren van een huis noemen we gevelisolatie. Maar de term muurisolatie wordt soms ook gebruikt. Elke woning kan één of meer gevels laten isoleren. Er zijn verschillende kleuren, materialen, vormen en afwerkingen waaruit je kunt kiezen. Voor een vrijblijvende prijsopgave kun je altijd contact met ons opnemen.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Oosterwolde

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Oosterwolde is actief in de hele provincie. Wil jij je woning in Oosterwolde laten isoleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We zijn actief in onder andere Bentemaden (Bentemaoden), Boekhorst (Boekeste), Buttinga (Buttingea), De Knolle, Drie Tolhekken (Trije Tolhikken), Hoogeduurswoude (Hegeduerswâld), Jardinga (Jardingea), Klazinga (Klazingea), Laagduurswoude (Legeduerswâld), Medhuizen (Medhuzen), Nanninga (Nanningea), Prandinga (Prandingea), Schottelenburg (Skottelenburch), Schrappinga (Skrappingea), Venekoten (Feanekoaten), Weper (De Weper), Weperpolder en omgeving. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies