Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Wolvega

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Wolvega en regio!

Isoleren in Wolvega

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je woning in Wolvega!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Wolvega en regio kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuur isoleren Friesland

Spouwmuurisolatie Wolvega

Spouwmuurisolatie in Wolvega houdt de warmte van je woning langer vast. De energierekening in de winter wordt dus aanzienlijk verlaagd door spouwmuurisolatie. Maar in de zomer houdt een spouwmuur met goede isolatie ook de warmte buiten. Hierdoor is het isoleren van de spouw gunstig voor zowel het comfort als de portemonnee.

Dakisolatie Wolvega

Isolatie voor het dak kan zowel bij platte als schuine daken worden toegepast. Dakisolatie kan vanuit binnen of buiten het dak worden uitgevoerd. Als een dak van buitenaf moet worden geïsoleerd, moet wel de volledige dakbedekking worden verwijderd. Bij binnenisolatie is dit niet nodig.

Dakisolatie Friesland
Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie Wolvega

Isolatie onder de vloer helpt om deze warm en droog te houden. Heb jij last van een koude vloer in huis? Of is de vloer van de woning nog niet geïsoleerd? In Wolvega en omgeving helpen we jou graag met vloerisolatie. Neem voor een vrijblijvende offerte voor de isolatie van de vloer contact met ons op. 

Kruipruimte isolatie Wolvega

Als de kruipruimtevloer vochtig of nat is, wordt er geadviseerd om bodemisolatie te gebruiken. Daarmee wordt er isolatie aangebracht aan de onderkant van de kruipruimte om een laag warme, droge lucht te creëren. Hierdoor komt er minder kou door de bodem. Kruipruimteisolatie is een andere naam voor isolatie van de bodem.

Bodem isoleren Friesland
Buitengevelisolatie Friesland

Gevelisolatie Wolvega

Het isoleren van de buitenmuren van een huis staat bekend als gevelisolatie. Hierom wordt dit ook wel muurisolatie genoemd. Elke woning heeft de mogelijkheid om zijn gevel te laten isoleren. Er zijn allerlei kleuren, materialen, vormen en afwerkingen beschikbaar. Voor een vrijblijvende prijsschatting kun je contact opnemen.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Wolvega

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Wolvega is werkzaam in de hele provincie. Wil jij je woning in Wolvega laten isoleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar ook als je in woont in Noordwolde, Oldeholtwolde, Oldeholtpade, Oldelamer, Sonnega, Oldetrijne, De Blesse, Munnekeburen, Nijetrijne, Nijeholtwolde, De Hoeve, Vinkega, Steggerda, Peperga, Blesdijke of wijde omgeving zijn we je graag van dienst. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies