Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Wolvega

Spouwmuur isoleren?

Spouwmuurisolatie is de meest populaire isolatiemaatregel in Wolvega. Overweeg jij om spouwmuurisolatie in Wolvega te laten uitvoeren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag dan kosteloos een offerte aan en ontvang een vrijblijvend adviesgesprek. Na het gesprek ben je vrij om te beslissen of je ons de opdracht wilt geven om de spouwmuur van je woning te isoleren. We bieden ook gratis assistentie bij het aanvragen van subsidie.

Isolatiebedrijf Friesland

Contact

Voordelen spouwisolatie

Goedkoop dankzij subsidie

Bespaar tot wel 30% per jaar

Al binnen één dag geïsoleerd

Is mijn woning geschikt?

Bijna elke woning die is gebouwd tussen 1920 en 1980 kan worden voorzien van spouwmuurisolatie. Huizen van vóór 1920 hebben geen spouw en na 1980 zijn ze meestal al voldoende geïsoleerd. In Wolvega zijn er veel huizen die tussen 1920 en 1980 zijn gebouwd. Om te controleren of jouw woning geschikt is, kun je het bouwjaar van jouw huis raadplegen in het Kadaster. Een spouw van ten minste 4 cm is vereist voor het aanbrengen van isolatie. We komen graag bij je langs voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Wolvega.

Kosten spouwmuurisolatie

De prijs van spouwmuurisolatie hangt af van de grootte van de muur en het soort woning. Gewoonlijk varieert de prijs voor het spouwmuurisolatie in Wolvega van €700 tot €3.500. Indien je precies wilt weten wat de prijs is voor jouw woning, neem dan vrijblijvend contact met ons op en je ontvangt binnen de twee werkdagen een persoonlijke offerte. Dit is een gratis dienst en verplicht je dus tot niets.

Subsidie in Wolvega

In 2024 is er opnieuw een subsidiemogelijkheid beschikbaar voor het isoleren van de spouwmuur. Als je kiest voor alleen spouwmuurisolatie, dan wordt 15% van de totale kosten vergoed. Bovendien kun je tot wel 30% terugkrijgen als je binnen 24 maanden na de spouwmuurisolatie nog een andere vorm van isolatie toepast. Hierdoor wordt het isoleren van de spouwmuur relatief voordelig en zeer aantrekkelijk. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek informeren we je graag over de voorwaarden. Daarnaast bieden we kosteloze ondersteuning bij het aanvragen van de subsidie voor spouwmuurisolatie in Wolvega. Zo bieden we een complete service van begin tot eind.

Spouwmuurisolatie offerte

Wens je onmiddellijk een indicatie van de kosten voor spouwmuurisolatie in Wolvega? Verzoek dan om een gratis prijsopgave en vermeld het oppervlak van de muur, zodat we een precieze kostenraming kunnen maken. Houd er rekening mee dat de spouwmuur onder de grond nog een halve meter doorgaat, dus voeg dit toe aan de berekening. Het oppervlak van de ramen hoef je niet mee te nemen. Het versturen van je aanvraag neemt slechts één minuut in beslag en binnen twee dagen ontvang je een reactie met de exacte kosten voor de spouwmuurisolatie van je woning. Deze prijsopgave is geheel vrijblijvend en gratis, dus er is geen enkele verplichting.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Wolvega

Ervaring

Jarenlange ervaring met spouwmuurisolatie

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied Wolvega

Ons isolatiebedrijf in Wolvega werkt in Wolvega en regio, dus onder andere in Noordwolde, Oldeholtwolde, Oldeholtpade, Oldelamer, Sonnega, Oldetrijne, De Blesse, Munnekeburen, Nijetrijne, Nijeholtwolde, De Hoeve, Vinkega, Steggerda, Peperga en Blesdijke. Neem direct gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies