Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Burgum

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Bergum en regio!

Isoleren in Burgum

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je woning in Bergum!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Burgum en regio kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuur isoleren Friesland

Spouwmuurisolatie Burgum

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de warmte van je huis langer binnen blijft. Isolatie van de spouwmuur verlaagt de energiekosten daardoor in de winter. Een spouwmuur met goede isolatie houdt de warmte ook de hele zomer buiten. Daarom is het isoleren van de spouw voordelig voor zowel het wooncomfort als de portemonnee.

Dakisolatie Burgum

Dakisolatie kan bij platte en schuine daken worden toegepast. Deze isolatie kan van binnen of van buiten worden aangebracht. Maar wanneer een dak van buitenaf geïsoleerd wordt, zal eerst de gehele dakbedekking moeten worden verwijderd. Dat hoeft niet bij isolatie van binnenuit.

Dakisolatie Friesland
Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie Burgum

De vloer van je huis kan koud aanvoelen. Wellicht is er een probleem met de isolatie van de vloer. Met behulp van de juiste vloerisolatie voelt de vloer altijd droog en warm aan. Neem voor het isoleren van de vloer contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. In Burgum en regio helpen we graag.

Kruipruimte isolatie Burgum

In kruipruimtes met een vochtige of natte bodem wordt aanbevolen om bodemisolatie aan te brengen. Door isolatie aan de onderkant van de kruipruimte van de woning te plaatsen, ontstaat er namelijk een laag droge, warme lucht. Hierdoor is de grond minder vatbaar voor kou. Een andere naam hiervoor is kruipruimte isolatie.

Bodem isoleren Friesland
Buitengevelisolatie Friesland

Gevelisolatie Burgum

De isolatie van de buitenmuren van een huis heet gevelisolatie. Om deze reden wordt het soms ook wel muurisolatie genoemd. Elke woning kan een of meerdere gevels laten isoleren. Er zijn allerlei kleuren, materialen, vormen en afwerkingen beschikbaar. Voor informatie en een vrijblijvende offerte kun je contact opnemen.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Bergum

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Burgum is werkzaam in de hele provincie. Wil jij je woning in Bergum laten isoleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar ook als je in bijvoorbeeld woont in Sumar, Noardburgum, Jistrum, Kootstertille, Garyp, Hoogzand, Eastermar, Sumarreheide, Sigerswald, Veenwoudsterwal, Suwald of wijde omgeving zijn onze isolateurs je graag van dienst. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies