Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Bolsward

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Bolsward en omstreken!

Isoleren in Bolsward

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je woning in Bolsward!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Bolsward kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuur isoleren Friesland

Spouwmuurisolatie Bolsward

Dankzij spouwmuurisolatie in Bolsward blijft de warmte langer in je huis zitten. In de winter heeft isolatie van de spouwmuur daarom een positieve impact op de energierekening. In de zomer houdt een geïsoleerde spouw de warmte juist buiten. Het isoleren van de spouw is dus niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het comfort.

Dakisolatie Bolsward

Dakisolatie is mogelijk voor platte en schuine daken van huizen in Bolsward. Je kunt de isolatie van binnen of van buiten aanbrengen. Maar indien een dak van buitenaf wordt geïsoleerd, moet de gehele dakbedekking worden verwijderd. Bij isolatie van de binnenkant is dit niet nodig.

Dakisolatie Friesland
Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie Bolsward

Heb je thuis regelmatig koude vloeren? Of is de vloer van het huis nog niet geïsoleerd? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende vloerisolatie offerte. Met isolatie van de vloer blijft deze voortaan namelijk warm en droog. Voor de beste vloerisolatie in Bolsward en omstreken helpen we je graag verder.

Kruipruimte isolatie Bolsward

Bodemisolatie wordt aangeraden als de vloer van de kruipruimte vochtig of nat is. Isolatie wordt op de bodem van de kruipruimte van het huis aangebracht, waardoor een laag droge, warme lucht wordt gevormd. Hierdoor dringt er minder kou door de bodem. Een andere term voor het isoleren van de bodem is kruipruimte isolatie.

Bodem isoleren Friesland
Buitengevelisolatie Friesland

Gevelisolatie Bolsward

Het isoleren van de buitenmuren van een huis noem je gevelisolatie. Om deze reden staat het ook bekend als muurisolatie. De gevel van elke woning kan één of meerdere keren worden geïsoleerd. Er zijn talloze kleuren, materialen, vormen en afwerkingen om uit te kiezen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Bolsward

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Bolsward is actief in de hele provincie. Wil jij je woning in Bolsward laten isoleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar ook als je in bijvoorbeeld woont in Hichtum, Burgwerd, Sjungadijk, Hartwerd, Nijland, Remswerd, Wolsum, Eemswoude, Tjerkwerd, Exmorra, Schraard, Schettens, Hemert, Harkezijl of (wijde) zijn onze isolateurs je graag van dienst. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies