Meteen naar de inhoud

Isolatie Bolsward

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Bolsward en omstreken!

Isoleren in Bolsward

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je woning in Bolsward!

  Naam
  Postcode
  Straat
  Huisnummer
  E-mail
  Telefoon
  Opmerking

  Gratis en vrijblijvend

  Bij verzending ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

  Isolatiebedrijf nodig?

  Onze isolatiemonteurs zijn gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Bolsward en omgeving kunnen we helpen en adviseren.

  Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

  Spouwmuur isoleren Friesland

  Spouwmuurisolatie

  Dankzij spouwmuurisolatie blijft de warmte langer in je huis zitten. In de winter heeft isolatie van de spouwmuur daarom een positieve impact op de energierekening. In de zomer houdt een geïsoleerde spouw de warmte juist buiten. Het isoleren van de spouw is dus niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het comfort.

  Dakisolatie

  Dakisolatie is mogelijk voor platte en schuine daken van huizen in Bolsward. Je kunt de isolatie van binnen of van buiten aanbrengen. Maar indien een dak van buitenaf wordt geïsoleerd, moet de gehele dakbedekking worden verwijderd. Bij isolatie van de binnenkant is dit niet nodig.

  Dakisolatie Friesland
  Vloerisolatie Friesland

  Vloerisolatie

  Heb je thuis regelmatig koude vloeren? Of is de vloer van het huis nog niet geïsoleerd? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende vloerisolatie offerte. Met isolatie van de vloer blijft deze voortaan namelijk warm en droog. Voor de beste vloerisolatie in Bolsward en omstreken helpen we je graag verder.

  Kruipruimte isolatie

  Bodemisolatie wordt aangeraden als de vloer van de kruipruimte vochtig of nat is. Isolatie wordt op de bodem van de kruipruimte van het huis aangebracht, waardoor een laag droge, warme lucht wordt gevormd. Hierdoor dringt er minder kou door de bodem. Een andere term voor het isoleren van de bodem is kruipruimte isolatie.

  Bodem isoleren Friesland
  Buitengevelisolatie Friesland

  Gevelisolatie

  Het isoleren van de buitenmuren van een huis noem je gevelisolatie. Om deze reden staat het ook bekend als muurisolatie. De gevel van elke woning kan één of meerdere keren worden geïsoleerd. Er zijn talloze kleuren, materialen, vormen en afwerkingen om uit te kiezen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

  Waarom ons isolatiebedrijf?

  Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Bolsward

  Ervaring

  Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

  Maatwerk

  Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

  Kwaliteit

  Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

  Werkgebied

  Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Friesland. Wil jij je woning in Bolsward laten isoleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar ook als je in bijvoorbeeld woont in Hichtum, Burgwerd, Sjungadijk, Hartwerd, Nijland, Remswerd, Wolsum, Eemswoude, Tjerkwerd, Exmorra, Schraard, Schettens, Hemert, Harkezijl of (wijde) zijn onze isolateurs je graag van dienst. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.