Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Dokkum

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Dokkum en omgeving!

Isoleren in Dokkum

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Dokkum!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Dokkum en regio kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in bodemisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuurisolatie Dokkum

Spouwmuurisolatie Dokkum

Het isoleren van de spouwmuur zorgt ervoor dat de warmte in de winter langer in huis blijft. En ’s zomers houdt spouwmuurisolatie in Dokkum de warmte juist tegen. Isolatie van de spouw scheelt dus niet alleen in de energiekosten, maar draagt ongeacht seizoen ook bij aan het wooncomfort. Wil je de spouwmuur van je woning in Dokkum laten isoleren? Vraag vrijblijvend naar de isolatiemogelijkheden.

Dakisolatie Dokkum

Het isoleren van het dak kan zowel aan de binnen- als buitenkant en zowel bij platte als schuine daken. Wij brengen dakisolatie aan de binnen- óf buitenzijde van het dak aan. Maar bij isolatie aan de buitenzijde dient de gehele dakbedekking vervangen te worden. Ook interesse in de isolatie van een plat of hellend dak? Wij helpen graag in Dokkum en omgeving.

Dakisolatie Dokkum
Vloerisolatie Dokkum

Vloerisolatie Dokkum

Is de vloer in je woning nog niet geïsoleerd of heb je last van een koude vloer? Via vloerisolatie kan kou en vocht uit de kruipruimte worden tegengehouden. Het isoleren van de vloer zorgt niet alleen voor meer comfort, maar ook voor energiebesparing. Benieuwd of jouw vloer geschikt is voor isolatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bodemisolatie Dokkum

De fundering is één van de belangrijkste dingen van een woning, maar een vochtige of natte bodem kan zorgen voor schimmel, stank en rot. Dit kun je voorkomen door de bodem te laten isoleren. Bij bodemisolatie wordt isolatie aangebracht aan de onderkant van de kruipruimte, waardoor een droge en warme luchtlaag ontstaat. Deze houdt kou en vocht tegen dat anders via de bodem omhoog komt.

Bodemisolatie Dokkum

Gevelisolatie Dokkum

Gevelisolatie is het isoleren van de buitenmuren van een huis. Soms wordt het ook wel muurisolatie genoemd. Het is mogelijk om één of meerdere gevels van een woning in Dokkum te laten isoleren. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor de kleur, het materiaal, de vorm en de afwerking van de gevelisolatie. Als je meer informatie wilt of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, kun je contact opnemen.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Dokkum

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Dokkum

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Dokkum is werkzaam in de hele provincie. Wil jij je woning in Dokkum laten isoleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kunt ons inschakelen in Dokkum Noord, Dokkum binnen de Bolwerken, Betterwird (Betterwurd), De Woudhorne, Fonteinslanden, Fûgellân, Hoedemakerspolder, Hogedijken, Jantjeszeepolder, Kooilanden, Weeshuislanden, De Trije Terpen en (wijde) omgeving zijn onze isolateurs je graag van dienst. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies