Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Dokkum

Spouwmuur isoleren?

In Dokkum is spouwmuurisolatie veruit de meest populaire vorm van isolatie. Als je overweegt om de spouwmuur te isoleren en graag wil weten welke mogelijkheden en kosten hieraan verbonden zijn, dan kun je kosteloos een offerte bij ons aanvragen. Je ontvangt dan ook een vrijblijvend adviesgesprek. Daarna heb je de vrijheid om ons wel of niet in te schakelen voor spouwmuurisolatie in Dokkum. Bovendien bieden wij gratis ondersteuning bij het aanvragen van subsidie.

Isolatiebedrijf Friesland

Contact

Voordelen spouwisolatie

Goedkoop dankzij subsidie

Bespaar tot wel 30% per jaar

Al binnen één dag geïsoleerd

Is mijn woning geschikt?

We bieden graag onze diensten aan voor spouwmuurisolatie in Dokkum. Bijna alle woningen die gebouwd zijn tussen 1920 en 1980 kunnen worden voorzien van spouwmuurisolatie. Woningen die vóór 1920 zijn gebouwd hebben geen spouw en woningen na 1980 zijn doorgaans al voldoende geïsoleerd. In Dokkum zijn er veel huizen gebouwd tussen 1920 en 1980. Om te controleren of jouw huis geschikt is voor spouwisolatie, kun je het bouwjaar van je woning opzoeken in het Kadaster. Het is belangrijk om te weten dat er minimaal 4 cm spouwbreedte nodig is om isolatie aan te brengen.

Kosten spouwmuurisolatie

De kosten voor spouwmuurisolatie zijn afhankelijk van de grootte van de muur en het type huis. Over het algemeen varieert de prijs voor spouwmuurisolatie in Dokkum van €700 tot €3.500. Om de precieze kosten voor je woning te achterhalen, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Binnen twee werkdagen sturen wij jou dan een op maat gemaakt prijsvoorstel. Het aanvragen van een offerte is geheel kosteloos en verplicht je tot niets.

Subsidie in Dokkum

In 2024 is er opnieuw subsidiemogelijkheid beschikbaar voor spouwmuurisolatie in Dokkum. Wanneer je enkel kiest voor het isoleren van de spouwmuur, kun je 15% van de totale kosten terugkrijgen. Als er binnen 24 maanden na spouwmuurisolatie nóg een andere vorm van isolatie wordt toegepast, kun je maximaal 30% terugkrijgen. Hierdoor is het isoleren van de spouw relatief voordelig en interessant. Tijdens een gratis en volledig vrijblijvend adviesgesprek informeren we je graag over de voorwaarden. Bovendien bieden we gratis hulp bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Dokkum. We bieden dus een complete service, van begin tot eind.

Spouwmuurisolatie offerte

Ben je benieuwd naar de kosten van spouwmuurisolatie in Dokkum? Vraag dan nu geheel kosteloos een offerte aan en ontvang binnen twee werkdagen een gedetailleerde offerte in je mailbox. Om een nauwkeurige schatting te maken, hebben we de oppervlakte van de muur nodig. Houd er ook rekening mee dat de spouwmuur zich tot ongeveer een halve meter onder de grond bevindt, dus reken dit erbij. Het gedeelte waar de ramen zich bevinden hoef je daarentegen niet mee te rekenen. Een offerte aanvragen duurt slechts één minuut en is geheel vrijblijvend en kosteloos, dus je zit nergens aan vast.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Dokkum

Ervaring

Jarenlange ervaring met spouwmuurisolatie

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied Dokkum

Ons isolatiebedrijf in Dokkum werkt in Dokkum en regio, dus onder andere in Damwâld (Damwoude), De Westereen (Zwaagwesteinde), Oosternijkerk, Kollum, Buitenpost, Feanwâlden (Veenwouden), Anjum, Holwerd, Ferwert, Hallum, Enumazijl, Ternaard, Marrum, Moddergat, Waaxens, Burdaard, Westergeest, Rinsumageest, Noardburgum en Warfstermolen. Neem direct gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies