Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Drachten

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Drachten en omgeving!

Isoleren in Drachten

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Drachten!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Drachten en omgeving kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in bodemisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuurisolatie Drachten

Spouwmuurisolatie Drachten

Dankzij spouwmuurisolatie in Drachten blijft warmte langer in de woning hangen en dat scheelt in de energierekening. Anderzijds houdt een goed geïsoleerde (spouw)muur ’s zomers de warmte juist buiten. Deze vorm van muurisolatie is dus niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het wooncomfort.

Dakisolatie Drachten

Dakisolatie van woningen in Drachten is bij ons mogelijk voor zowel platte als hellende daken. Daken isoleren kan aan de binnenkant of buitenkant van het dak. Maar wanneer een dak aan de buitenkant geïsoleerd moet worden, zal zowel bij een plat als schuin dak de hele dakbedekking eraf moeten worden gehaald.

Dakisolatie Drachten
Vloerisolatie Drachten

Vloerisolatie Drachten

Vloerisolatie helpt om vocht en kou vanuit de kruipruimte tegen te houden. Heb jij een koude vloer in huis? Of is de vloer gewoonweg nog niet geïsoleerd? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis offerte om de vloer te laten isoleren. Wij adviseren je graag op het gebied van de juiste isolatie in Drachten.

Bodemisolatie Drachten

Het isoleren van de bodem is aan te raden als er sprake is van een vochtige of natte bodem van de kruipruimte. We brengen dan een isolatielaag aan de onderkant van de kruipruimte aan, zodat zich daar een warme en droge luchtlaag zal gaan vormen en de bodem minder kou doorlaat.

Bodemisolatie Drachten

Gevelisolatie Drachten

De buitenmuren van een huis kunnen geïsoleerd worden om warmteverlies te voorkomen en de woning comfortabeler te maken. Dit proces heet gevelisolatie in Drachten. Het is mogelijk om een of meerdere gevels te isoleren en er zijn verschillende keuzes voor de kleur, het materiaal, de vorm en de afwerking.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Drachten

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Drachten

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Drachten is actief in de hele provincie. Wil jij je woning in Drachten laten isoleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar ook als je in bijvoorbeeld woont in Rottevalle, Boelenslaan, Houtigehage, Drachtstercompagnie, Boornbergum, Beetsterzwaag, Ureterp, Burgum, Surhuisterveen, Siegerswoude, Bakkeveen, Haulerwijk, Wijnjewoude, Opeinde, Oosterwolde, De Veenhoop, Garyp, Sumar, Eastermar, Warten, Drogeham, Kootstertille of (wijde) regio zijn onze isolateurs je graag van dienst. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies