Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Drachten

Spouwmuur isoleren?

Spouwmuurisolatie is veruit de meest populaire isolatiemaatregel in Drachten. Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van spouwmuurisolatie voor jouw huis? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte en ontvang daarbij een gratis adviesgesprek. Daarna beslis je zelf of je jouw spouwmuur wel of niet laat isoleren. Je zit dus nergens aan vast. Eventueel helpen we je ook kosteloos bij het aanvragen van subsidie. We reageren altijd binnen 2 werkdagen.

Isolatiebedrijf Friesland

Contact

Voordelen spouwisolatie

Goedkoop dankzij subsidie

Bespaar tot wel 30% per jaar

Al binnen één dag geïsoleerd

Is mijn woning geschikt?

Spouwmuurisolatie kan bij vrijwel alle huizen die gebouwd zijn tussen 1920 en 1980. Woningen van vóór 1920 hebben namelijk geen spouw en huizen van na 1980 zijn meestal voldoende geïsoleerd. In Drachten staan veel woningen die tussen 1920 en 1980 gebouwd zijn. Kijk in het Kadaster voor het bouwjaar van jouw huis. Voor het isoleren van de spouwmuur is minimaal een spouw van 4 centimeter vereist. Om dat te controleren komen we graag bij je langs in Drachten.

Spouwmuurisolatie Drachten

Kosten spouwmuurisolatie

De kosten van spouwmuurisolatie hangen af van het type huis en de bijbehorende vierkante meters. Gemiddeld liggen de kosten voor spouwmuurisolatie in Drachten tussen de 700 tot 3.500 euro. Ben je benieuwd naar de precieze kosten voor jouw huis? Neem dan vrijblijvend contact op en ontvang binnen twee werkdagen een persoonlijke offerte. Dit is gratis en zonder enige verplichting, dus je zit helemaal nergens aan vast.

Subsidie in Drachten

Ook in 2023 kun je weer voor spouwmuurisolatie in Drachten subsidie krijgen. Wie enkel de spouwmuur gaat isoleren, krijgt 15% van de totale kosten terug. Laat je binnen 24 maanden na isoleren van de spouwmuur nóg iets isoleren? Dan krijg je tot maar liefst 30% van de kosten terug. Dat maakt isolatie van de spouw erg aantrekkelijk. Er zijn alleen wel enkele voorwaarden. Daar vertellen we je graag meer over tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Bovendien helpen we je bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Drachten, geheel kosteloos. Neem hiervoor contact op.

Spouwmuurisolatie offerte

Ben je benieuwd naar de kosten van spouwmuurisolatie in Drachten? Vraag dan binnen 1 minuut een offerte aan. Je ontvangt dan altijd binnen twee werkdagen een persoonlijk prijsvoorstel. Zo weet je exact wat isolatie van de spouwmuur of spouwmuren van jouw huis gaat kosten. Zo’n offerte is helemaal vrijblijvend, dus het verplicht je tot niks. Geef bij het aanvragen van de prijs het oppervlakte van de muur door om een zo accuraat mogelijk kostenplaatje te krijgen. Trek het oppervlakte van de ramen er van af en tel er een halve meter onder de grond bij op. De spouwmuur loopt namelijk door.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Drachten

Ervaring

Jarenlange ervaring met spouwmuurisolatie

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied Drachten

Ons isolatiebedrijf in Drachten werkt in Drachten en de wijde omgeving, dus onder andere in Rottevalle, Boelenslaan, Sumar, Houtigehage, Drachtstercompagnie, Boornbergum, Burgum, Beetsterzwaag, Ureterp, Surhuisterveen, Siegerswoude, Garyp, Bakkeveen, Haulerwijk, Wijnjewoude, Opeinde, Oosterwolde, De Veenhoop, Eastermar, Warten, Drogeham en Kootstertille. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies