Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Joure

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Joure en omgeving!

Isoleren in Joure

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis in Joure!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Joure en omgeving kunnen we jou helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in bodemisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuurisolatie Joure

Spouwmuurisolatie Joure

Door de spouwmuur van je woning te laten isoleren blijft warmte in de winter langer hangen. En ’s zomers houdt spouwmuurisolatie in Joure de warmte juist buiten. Het isoleren van de spouwmuur scheelt dus niet alleen in de energiekosten, maar draagt eveneens bij aan het wooncomfort. Dankzij isolatie woont het in Joure straks nóg fijner. En ongeacht seizoen is isolatie van de spouw altijd aan te raden.

Dakisolatie Joure

Dakisolatie is geschikt voor platte en schuine daken. Wij isoleren een dak van de binnen- of buitenkant. Maar als het buiten geïsoleerd wordt, zal eerst alle dakbedekking moeten worden verwijderd. Door het dak van binnenuit te isoleren, wordt het isolatiemateriaal dus aan de binnenzijde van het schuine of platte dak bevestigd. En vanzelfsprekend wordt daarna alles netjes afgewerkt.

Dakisolatie Joure
Vloerisolatie Joure

Vloerisolatie Joure

Heb je last van een koude vloer in huis? Of is de vloer gewoonweg nog niet geïsoleerd? Vloerisolatie helpt om vocht en kou vanuit de kruipruimte te weren. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis offerte om de vloer te laten isoleren. Wij adviseren je graag op het gebied van de juiste isolatie in Joure en regio, waardoor je straks weer comfortabel woont.

Bodemisolatie Joure

Wanneer er sprake is van een natte of vochtige bodem van de kruipruimte is het aan te bevelen om bodemisolatie te nemen. Bij het isoleren van de bodem brengen we een isolatielaag aan aan de onderkant van de kruipruimte. Hierdoor vormt zich daar een warme en droge luchtlaag en laat de bodem dus minder kou door. Samen kijken we of isolatie van de bodem bij jouw woning mogelijk is.

Bodemisolatie Joure

Gevelisolatie Joure

Gevelisolatie of muurisolatie in Joure is het isoleren van de buitenmuren van een huis om warmteverlies te voorkomen en de woning comfortabeler te maken. Er zijn verschillende keuzes voor de kleur, het materiaal, de vorm en de afwerking van de gevelisolatie. Door het isoleren van de gevels wordt de woning beter geïsoleerd en wordt het binnenklimaat verbeterd.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Joure

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Joure

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Joure is actief in de hele provincie. Wil jij je woning in Joure laten isoleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar ook als je in bijvoorbeeld woont in Sint Nicolaasga, Langweer, Terkaple, Scharsterbrug, Goingarijp, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Oldeouwer, Rohel, Idskenhuizen, Ballingbuur, Broek of (wijde) omgeving zijn onze isolateurs je graag van dienst. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies