Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Joure

Spouwmuur isoleren?

De meest populaire isolatiemaatregel in Joure is spouwmuurisolatie. Overweeg jij om de spouwmuur van jouw woning te isoleren en wil je weten wat de opties en kosten zijn? Vraag dan een gratis offerte aan en ontvang tevens een vrijblijvend adviesgesprek. Na het gesprek is de keuze aan jou om te beslissen of je jouw spouwmuur door ons laat isoleren, zonder enige verplichting. We helpen je ook gratis bij het aanvragen van eventuele subsidies voor spouwmuurisolatie in Joure.

Isolatiebedrijf Friesland

Contact

Voordelen spouwisolatie

Goedkoop dankzij subsidie

Bespaar tot wel 30% per jaar

Al binnen één dag geïsoleerd

Is mijn woning geschikt?

Vrijwel ieder huis dat tussen 1920 en 1980 is gebouwd, kan worden geïsoleerd met spouwmuurisolatie. Woningen van vóór 1920 hebben geen spouwmuur. En huizen van na 1980 zijn vaak al goed geïsoleerd. In Joure staan veel woningen die tussen 1920 en 1980 zijn gebouwd. Je kunt het bouwjaar van jouw huis vinden in het Kadaster. Om isolatie te kunnen plaatsen, is een spouw van minstens 4 centimeter nodig. Wij komen graag langs om spouwmuurisolatie in Joure uit te voeren.

Spouwmuurisolatie Joure

Kosten spouwmuurisolatie

De prijzen voor het isoleren van de spouwmuur variëren afhankelijk van het oppervlak van de muur en het type woning. Over het algemeen kost spouwmuurisolatie in Joure ergens tussen de €700 tot €3.500. Als je precies wilt weten wat de kosten zijn voor jouw huis, neem dan vrijblijvend contact met ons op en je ontvangt binnen 2 werkdagen een persoonlijke offerte. Dit kost je niets en verplicht je tot niets.

Subsidie in Joure

In 2023 is er opnieuw subsidie beschikbaar voor het isoleren van de spouwmuur. Als je enkel kiest voor spouwmuurisolatie krijg je 15% van de totale kosten vergoed. Indien je binnen 24 maanden na de spouwmuurisolatie nog een andere isolatiemaatregel toepast, kun je zelfs tot 30% terugkrijgen. Dit maakt het isoleren van de spouwmuur relatief voordelig en daarom zeer interessant. We informeren je graag over de voorwaarden tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Daarnaast bieden we kosteloze ondersteuning bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Joure. Zo bieden we een volledige service van begin tot eind.

Spouwmuurisolatie offerte

Wil je direct een kostenindicatie voor spouwmuurisolatie in Joure? Vraag dan een offerte aan en vermeld daarbij de oppervlakte van de muur, zodat we een nauwkeurige kostenberekening kunnen maken. Houd er rekening mee dat de spouwmuur onder de grond nog een halve meter doorloopt, dus tel dat erbij op. Het oppervlak van de ramen hoef je niet mee te rekenen. Het versturen van je aanvraag duurt slechts één minuut en je ontvangt binnen twee dagen een reactie met de exacte kosten voor de spouwmuurisolatie van jouw woning. Deze offerte is volledig gratis en vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Joure

Ervaring

Jarenlange ervaring met spouwmuurisolatie

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied Joure

Ons isolatiebedrijf in Joure werkt in Joure en regio, dus onder andere in Sint Nicolaasga, Langweer, Terkaple, Scharsterbrug, Goingarijp, Haskerland, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Oldeouwer, Rohel, Idskenhuizen, Ballingbuur en Broek. Neem direct gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies