Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Sneek

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Sneek en omgeving!

Isoleren in Sneek

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Sneek!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Sneek en regio kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in bodemisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuurisolatie Sneek

Spouwmuurisolatie Sneek

Door de spouwmuur te laten isoleren blijft de warmte in de winter langer in de woning hangen. En ’s zomers houdt spouwmuurisolatie in Sneek de warmte juist tegen. Spouwmuurisolatie scheelt dus niet alleen in de energierekening, maar draagt dus tevens bij aan het wooncomfort. Ongeacht seizoen is isolatie van de spouw dus altijd aan te raden.

Dakisolatie Sneek

Dakisolatie in Sneek is mogelijk voor zowel platte als schuine daken. Een dak isoleren kan aan de binnen- of buitenkant. Maar wanneer een dak van buiten wordt geïsoleerd, zal de gehele dakbedekking verwijderd moeten worden. Door van binnenuit te isoleren, wordt het isolatiemateriaal aan de binnenzijde van het schuine of platte dak bevestigd. En uiteraard wordt alles daarna netjes afgewerkt.

Dakisolatie Sneek
Vloerisolatie Sneek

Vloerisolatie Sneek

Heb je last van een koude vloer in huis? Of is de vloer gewoonweg nog niet geïsoleerd? Vloerisolatie helpt om vocht en kou vanuit de kruipruimte te weren. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis offerte om de vloer te laten isoleren. Wij adviseren je graag op het gebied van de juiste isolatie in Sneek en omgeving, waardoor je straks weer comfortabel woont.

Bodemisolatie Sneek

Wanneer er sprake is van een natte of vochtige bodem van de kruipruimte is het aan te bevelen om bodemisolatie te nemen. Bij het isoleren van de bodem brengen we een isolatielaag aan aan de onderkant van de kruipruimte. Hierdoor vormt zich daar een warme en droge luchtlaag en laat de bodem dus minder kou door. Samen kijken we of isolatie van de bodem bij jouw woning mogelijk is.

Bodemisolatie Sneek

Gevelisolatie Sneek

Om warmteverlies te voorkomen en om de woning comfortabeler te maken, kun je in Sneek de buitenmuren van een huis laten isoleren. Dit proces heet gevelisolatie of muurisolatie. Er zijn verschillende opties voor de kleur, het materiaal, de vorm en de afwerking van de gevelisolatie. Door het isoleren van de gevels wordt de woning beter geïsoleerd en verbeter je het binnenklimaat.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Sneek

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Sneek

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Sneek is werkzaam in de hele provincie. Wil jij je woning in Sneek laten isoleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar ook als je in bijvoorbeeld woont in IJlst, Bolsward, Heeg, Woudsend, Scharnegoutum, Oppenhuizen, Uitwellingerga, Wommels, Easterein, Gauw, Folsgare, Abbega, Ysbrechtum, Tirns, Nijland, Oudega, Blauwhuis, Oosthem of (wijde) omgeving zijn onze isolateurs je graag van dienst. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies