Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Gorredijk

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in De Gordyk en regio!

Isoleren in Gorredijk

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je woning in De Gordyk!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Gorredijk kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuur isoleren Friesland

Spouwmuurisolatie Gorredijk

Door spouwmuurisolatie blijft de warmte langer in je woning. Isolatie van de spouwmuren verlaagt zodoende de energiekosten in de winter. En een spouwmuur die goed geïsoleerd is, houdt de warmte ook gedurende de zomer buitenshuis. Daarmee is het isoleren van de spouw voordelig voor zowel het comfort als de portemonnee.

Dakisolatie Gorredijk

Zowel hellende als platte daken kunnen baat hebben bij dakisolatie. Er kan gekozen worden om het dak vanuit de binnenkant of de buitenkant te isoleren. Maar om een dak van buitenaf te isoleren, moet wel eerst de volledige dakbedekking eraf worden gehaald. Bij isolatie van de binnenkant is dit niet nodig.

Dakisolatie Friesland
Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie Gorredijk

Vloerisolatie zorgt ervoor dat de vloer droog en lekker warm blijft. Heb je een koude vloer in huis? Of is de woningvloer nog niet geïsoleerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor vloerisolatie. In Gorredijk en omgeving helpen we je graag bij alles omtrent het isoleren van de vloer.

Kruipruimte isolatie Gorredijk

Bodemisolatie wordt aanbevolen als de kruipruimte een vochtige of natte bodem heeft. Door isolatie aan de onderkant van de kruipruimte van het huis te plaatsen, wordt er een droge en warme luchtlaag gecreëerd. Vervolgens laat de bodem minder kou door. Deze vorm van isolatie staat ook wel bekend als kruipruimte isolatie.

Bodem isoleren Friesland
Buitengevelisolatie Friesland

Gevelisolatie Gorredijk

Gevelisolatie is het isoleren van de buitenmuren van een huis. De uitdrukking muurisolatie wordt hiervoor ook af en toe gebruikt. Elke woning kan één of meer gevels laten isoleren. Er zijn verschillende kleuren, materialen, vormen en afwerkingen voor beschikbaar. Voor een vrijblijvende offerte kun je altijd contact met ons opnemen.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in De Gerdyk

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Gorredijk is actief in de hele omgeving. Wil jij je woning in Gorredijk laten isoleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze isolateurs je graag van dienst in Oosterend (Easterein) en Kortezwaag (Koartsweagen). Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies