Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Heerenveen

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in It Hearrenfean en regio!

Isoleren in Heerenveen

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je huis in Heerenveen!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Heerenveen kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in bodemisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuurisolatie Heerenveen

Spouwmuurisolatie

Met spouwmuurisolatie in Heerenveen blijft de warmte langer in je woning hangen. Isolatie van de spouwmuur scheelt in de winter dus behoorlijk in de energierekening. Maar een goed geïsoleerde spouw houdt de warmte in de zomer ook buiten. Spouwmuurisolatie is dus niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook zeker voor het wooncomfort.

Dakisolatie Heerenveen

Dakisolatie in Heerenveen is bij ons mogelijk voor woningen met platte en hellende daken. Daken isoleren kan aan de binnenkant of buitenkant van het dak. Maar wanneer een dak aan de buitenkant moet worden geïsoleerd, zal zowel bij een plat als schuin dak de hele dakbedekking eraf moeten worden gehaald.

Dakisolatie Heerenveen
Vloerisolatie Heerenveen

Vloerisolatie Heerenveen

Vloerisolatie helpt om kou en vocht vanuit de kruipruimte tegen te houden. Heb jij last van een koude vloer in je woning? Of is de vloer simpelweg nog niet geïsoleerd? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis offerte om de vloer te laten isoleren. Wij adviseren je graag over de juiste isolatie in Heerenveen (en omgeving).

Bodemisolatie Heerenveen

Bodemisolatie is aan te raden wanneer er sprake is van een natte of vochtige bodem van de kruipruimte. Door een isolatielaag aan te brengen aan de onderkant van de kruipruimte, vormt zich daar een warme en droge luchtlaag. En door deze te isoleren zal de bodem minder kou doorlaten.

Bodemisolatie Heerenveen

Gevelisolatie Heerenveen

Het isoleren van de buitenmuren van een huis in Heerenveen wordt gevelisolatie of muurisolatie genoemd. Door het isoleren van de gevels wordt warmteverlies voorkomen en wordt de woning een stuk comfortabeler. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor de kleur, het materiaal, de vorm en de afwerking van de gevelisolatie.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Heerenveen

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Heerenveen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Heerenveen is actief in de hele provincie. In Akkrum, Anneburen (Annebuorren), Birstum (Burstum), Bontebok, Brongerga (Brongergea), De Knijpe (De Knipe), Gersloot (Gersleat), Gersloot-Polder (Gersleat-Polder), Haskerdijken (Haskerdiken), Henshuizen (Jinshúzen), Hoornsterzwaag (Hoarnstersweach),Jubbega (Jobbegea), Katlijk (Ketlik), Luinjeberd (Lúnbert), Meskenwier, Mildam (Mildaam), Nes, Nieuwebrug (Nijbrêge), Nieuwehorne (Nijhoarne), Nieuweschoot (Nijskoat), Oldeboorn (Aldeboarn), Oosterboorn (Easterboarn), Oranjewoud (Oranjewâld), Oude Schouw (Aldskou), Oudehorne (Aldhoarne), Oudeschoot (Aldskoat), Pean, Poppenhuizen (Poppenhuzen), Schurega (Skuorregea), Sorremorre (Soarremoarre), Spitsendijk (Spitsendyk), Sythuizen (Sythuzen), Terband (Terbant), Tjalleberd (Tsjalbert), Warniahuizen (Warniahuzen) en regio zijn onze isolateurs je graag van dienst. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies