Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Heerenveen

Spouwmuur isoleren?

Veruit de meest populaire isolatiemaatregel is spouwmuurisolatie in Heerenveen. Wil je mogelijk de spouwmuur van je huis laten isoleren? En wil je weten wat de mogelijkheden en kosten zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en je krijgt daarbij een gratis adviesgesprek. Vervolgens kies jij of je de spouwmuur van je woning wel of niet laten isoleren door ons. Je zit dus helemaal nergens aan vast. We helpen je ook kosteloos met subsidie aanvragen. Altijd een reactie in 2 dagen.

Isolatiebedrijf Friesland

Contact

Voordelen spouwisolatie

Goedkoop dankzij subsidie

Bespaar tot wel 30% per jaar

Al binnen één dag geïsoleerd

Is mijn woning geschikt?

Nagenoeg elk huis dat gebouwd is tussen 1920 en 1980 kan voorzien worden van spouwmuurisolatie. Huizen van vóór 1920 hebben geen spouwmuur en huizen van na 1980 zijn meestal al goed geïsoleerd. In Heerenveen staan er veel woningen die van 1920 tot 1980 gebouwd zijn. In het Kadaster zie je het bouwjaar van jouw woning. Voor de isolatie van een spouwmuur is minstens een spouw van 4 centimeter nodig. We komen graag bij je langs in Heerenveen om dat te meten.

Spouwmuurisolatie Heerenveen

Kosten spouwmuurisolatie

Het aantal vierkante meters aan spouwmuur en je type huis zijn bepalend voor de kosten van spouwisolatie. Gemiddeld kunnen we zeggen dat spouwmuurisolatie in Heerenveen zo’n €700 tot 3.500 kost. Wil je weten wat de exacte kosten zijn voor jouw huis? Neem vrijblijvend contact op en je krijgt binnen 2 werkdagen een persoonlijke offerte. Dat is geheel gratis en zonder enige vorm van verplichting. Je zit dus nergens aan vast.

Subsidie in Heerenveen

In 2024 kun je wederom subsidie ontvangen voor isolatie van de spouwmuur. Wie alleen spouwmuurisolatie in Heerenveen toepast, krijgt 15% van de totale kosten terug. Voer je binnen 24 maanden na isolatie van de spouw nóg een isolatiemaatregel uit? Dan krijg je tot maar liefst 30% terug. Dat maakt isolatie van de spouwmuur relatief goedkoop en dus erg aantrekkelijk. Graag vertellen we meer over de voorwaarden in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Bovendien helpen we ook kosteloos bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Heerenveen. Zo bieden we service van begin tot eind.

Spouwmuurisolatie offerte

Wil je direct weten wat spouwmuurisolatie in Heerenveen kost? Vraag dan een offerte aan. Geef daarbij het oppervlakte van de muur door om een zo nauwkeurig mogelijk kostenplaatje te krijgen. Omdat een spouwmuur onder de grond nog doorloopt, dien je er een halve meter bij op te tellen. Het oppervlakte van de ramen hoef je niet mee te nemen. Het versturen van jouw aanvraag duurt slechts 1 minuut en je krijgt altijd binnen twee dagen een reactie. Zo weet je exact wat spouwmuurisolatie voor jouw woning kosten gaat. Het is bovendien volledig gratis en vrijblijvend, het verplicht je dus tot niets.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Heerenveen

Ervaring

Jarenlange ervaring met spouwmuurisolatie

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied Heerenveen

Ons isolatiebedrijf in Heerenveen werkt in Heerenveen en regio, dus onder andere in Oranjewoud, Akkrum, Wolvega, Tjalleberd, Oldeberkoop, Echtenerbrug, De Knipe, Oudeschoot, Oudehaske, Nieuwehorne, Oldeholtwolde, Tijnje en Aldeboarne. Neem direct gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies