Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Franeker

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Frjentsjer en omstreken!

Isoleren in Franeker

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je woning in Franeker!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Franeker en omgeving kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuur isoleren Friesland

Spouwmuurisolatie Franeker

Door spouwmuurisolatie in Franeker wordt de warmte van je woning langer vastgehouden. Door isolatie van de spouwmuur worden de energiekosten in de winter dus aanzienlijk verlaagd. Maar in de zomer houdt een spouwmuur met een goede isolatie de warmte juist buiten. Het isoleren van de spouw is dus voordelig voor zowel het comfort als de portemonnee.

Dakisolatie Franeker

Dakisolatie is mogelijk voor zowel platte als schuine daken van woningen in Franeker. Je kunt dakisolatie van binnen of van buiten het dak aanbrengen. Om een dak van buitenaf te isoleren, moet echter de gehele dakbedekking worden verwijderd. Bij isolatie van binnen is dit niet nodig.

Dakisolatie Friesland
Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie Franeker

Je vloer blijft warm en droog met behulp van vloerisolatie. Heb je thuis vaak koude vloeren? Of misschien is de vloer van het huis nog niet geïsoleerd. Neem dan voor een vrijblijvende prijsopgave voor het isoleren van de vloer contact met ons op. Voor de beste vloerisolatie in Franeker en omstreken zijn we je graag van dienst.

Kruipruimte isolatie Franeker

Bodemisolatie wordt aangeraden in kruipruimtes met vochtige of natte vloeren. Een laag droge, warme lucht wordt gecreëerd door isolatie aan de onderkant van de kruipruimte van het huis te plaatsen. Hierdoor laat de bodem minder kou door. Het staat ook wel bekend als kruipruimte isolatie.

Bodem isoleren Friesland
Buitengevelisolatie Friesland

Gevelisolatie Franeker

Het isoleren van buitenmuren van een woning wordt gevelisolatie genoemd. Maar het staat ook wel bekend als muurisolatie. Elke woning kan één of meer geïsoleerde gevels hebben. Er zijn allerlei kleuren, materialen, vormen en afwerkingen beschikbaar. Voor een vrijblijvende prijsopgave kun je altijd contact met ons opnemen.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Franeker

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Franeker is actief in de hele provincie. Wil jij je woning in Franeker laten isoleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je graag in Arkens (Erkens), Doijum (Doaium), Kie, Kiesterzijl (Kiestersyl), Lutjelollum (Lytselollum), Miedum, Salverd (Salvert), War (It War) en omgeving. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies