Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Franeker

Spouwmuur isoleren?

Spouwmuurisolatie is de meest gevraagde vorm van isolatie in regio Franeker. Ben je van plan om je spouwmuur te laten isoleren en wil je weten welke mogelijkheden en kosten er zijn? Vraag dan kosteloos een offerte aan en ontvang een vrijblijvend adviesgesprek. Na het gesprek heb je de vrijheid om te beslissen of je ons wilt inschakelen voor de isolatie van je spouwmuur. We bieden ook gratis hulp bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Franeker.

Isolatiebedrijf Friesland

Contact

Voordelen spouwisolatie

Goedkoop dankzij subsidie

Bespaar tot wel 30% per jaar

Al binnen één dag geïsoleerd

Is mijn woning geschikt?

We komen graag bij je langs om spouwmuurisolatie in Franeker aan te brengen. Bijna alle huizen die tussen 1920 en 1980 zijn gebouwd, kunnen worden voorzien van spouwmuurisolatie. Huizen die vóór 1920 zijn gebouwd hebben geen spouw en huizen na 1980 zijn over het algemeen al voldoende geïsoleerd. In Franeker zijn er veel huizen gebouwd tussen 1920 en 1980. Om te controleren of jouw huis geschikt is, kun je het bouwjaar opzoeken in het Kadaster. Om spouwisolatie aan te brengen is er minimaal 4 centimeter spouwbreedte nodig.

Kosten spouwmuurisolatie

De kosten van spouwmuurisolatie zijn afhankelijk van de omvang van de muur en het type huis. Over het algemeen varieert de prijs voor spouwmuurisolatie in Franeker van €700 tot €3.500. Om de exacte kosten te weten te komen voor jouw woning, neem je vrijblijvend contact met ons op en we sturen je dan binnen twee werkdagen een op maat gemaakte offerte. Onze offertedienst is gratis en verplicht je tot niets.

Subsidie in Franeker

In 2023 wordt er opnieuw subsidiemogelijkheid geboden voor spouwmuurisolatie in Franeker. Indien je kiest voor alleen het laten isoleren van de spouw, ontvang je 15% van de totale kosten terug. Je kunt maximaal 30% terugkrijgen als er binnen 24 maanden na spouwmuurisolatie nog een andere vorm van isoleren wordt toegepast. Hierdoor is isolatie van de spouw relatief voordelig en aantrekkelijk. Tijdens een gratis en 100% vrijblijvend adviesgesprek informeren we je graag over de voorwaarden. Verder bieden we gratis ondersteuning bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Franeker. We bieden dus een totale service, van begin tot eind.

Spouwmuurisolatie offerte

Wil jij weten wat spouwmuurisolatie in Franeker kost? Vraag dan nu een kosteloze offerte aan je krijgt binnen 2 werkdagen een prijsoverzicht in je mailbox. Zo weet je exact wat het isoleren van de spouwmuur jou gaat kosten. Vermeld de oppervlakte van de muur, zodat we een nauwkeurige raming kunnen maken. En houd er rekening mee dat de spouwmuur zich nog een halve meter onder de grond bevindt, dus zorg dat dit in jouw schatting is meegenomen. De afmetingen van de ramen hoef je niet mee te sturen. Het versturen van je offerte aanvraag neemt slechts één minuut in beslag. Bovendien is de offerte vrijblijvend en kosteloos, dus je zit nergens aan vast.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Franeker

Ervaring

Jarenlange ervaring met spouwmuurisolatie

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied Franeker

Ons isolatiebedrijf in Franeker werkt in Franeker en regio, dus onder andere in Het War, Erkens, Kie, Kiesterzijl, Herbaijum, Salverd, Schalsum, Dongjum, Zweins, Kingmatille, Tjeppenboer, Lutjelollum, Tzum, Miedum, Hitzum, ’t Heechhout, Wjelsryp en Westerend (Westerein). Neem direct gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies