Meteen naar de inhoud

Vloerisolatie Friesland

Vloer laten isoleren?

Op zoek naar een isolatiebedrijf voor vloerisolatie in Friesland? Onze isolatiemonteurs hebben jaren ervaring en zijn werkzaam in de hele provincie. Vraag meteen gratis en vrijblijvend een offerte aan en je krijgt binnen 2 werkdagen een prijsopgave op maat voor het isoleren van de vloer van je woning. Vervolgens besluit je zelf of je de isolatie wel of niet door ons laat uitvoeren.

Isolatiebedrijf Friesland

Contact

  Naam
  Postcode
  Straat
  Huisnummer
  E-mail
  Telefoon
  Opmerking

  Gratis en vrijblijvend

  Bij verzending ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

  Waarom vloerisolatie?

  Isolatie van de vloer kent grote voordelen, ongeacht seizoen. In de winter blijft het langer warm in huis en ’s zomers houd je de hitte juist buiten. Zo kun je tot wel 30% besparen op energie.

  Sneller en langer warm in huis

  Een lagere energierekening

  Voordelig verduurzamen

  Bodem- of vloerisolatie?

  Vloerisolatie helpt om kou en vocht vanuit de kruipruimte tegen te gaan. Twijfel je tussen bodem- en vloerisolatie? Weet dan dat bij isolatie van de vloer het isolatiemateriaal onder de vloer óf boven aan de kruipruimte wordt geplaatst. Bij bodemisolatie gebeurt dit aan de onderkant van de kruipruimte. Wij adviseren je graag welke isolatie voor je vloer het beste is en geven een vrijblijvende offerte.

  Bodem isoleren Friesland
  Vloer isolatie Friesland

  Houten ondervloer

  Wil je een houten vloer isoleren? Dan kan het isolatiemateriaal meestal vanuit de kruipruimte tussen de houten balken aan de onderkant worden geplaatst. De vloer kan ook van bovenaf worden geïsoleerd, maar in dat geval moet de vloer er eerst helemaal uit worden gehaald. De manier waarop vloerisolatie wordt geplaatst hangt af van de hoogte van de kruipruimte.

  Betonnen ondervloer

  Isolatie van een betonnen vloer gebeurt doorgaans aan de bovenkant van de kruipruimte, dus direct tegen de onderkant van de betonvloer. Dit is mede afhankelijk van de hoogte van de kruipruimte. Een andere optie om een betonnen vloer te isoleren is via bodemisolatie. Onze isolateurs voorzien je graag van advies, dus neem gerust contact op voor advies.

  Vloer isoleren Friesland

  Waarom ons isolatiebedrijf?

  Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van vloerisolatie in Friesland

  Ervaring

  Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

  Maatwerk

  Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

  Kwaliteit

  Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

  Provincie Friesland

  Werkgebied

  Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Friesland. Woon je in bijvoorbeeld in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek, Dokkum, Harlingen, Joure, Lemmer, Wolvega, Franeker, Bolsward, Burgum, Oosterwolde, Gorredijk of omstreken? Dan helpen onze isolateurs je graag! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.