Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Bolsward

Spouwmuur isoleren?

In Bolsward is spouwmuurisolatie een populaire maatregel onder huiseigenaren. Indien je overweegt om jouw spouwmuur ook te laten isoleren, kun je vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen. Tijdens een kosteloos adviesgesprek dat daarop volgt informeren we je graag over de mogelijkheden. Vervolgens beslis je zelf of je spouwisolatie wilt laten uitvoeren. We bieden ook kosteloos ondersteuning bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Bolsward.

Isolatiebedrijf Friesland

Contact

Voordelen spouwisolatie

Goedkoop dankzij subsidie

Bespaar tot wel 30% per jaar

Al binnen één dag geïsoleerd

Is mijn woning geschikt?

In Bolsward zijn er veel huizen gebouwd tussen 1920 en 1980. Bijna al deze huizen kunnen worden voorzien van spouwmuurisolatie. Het is belangrijk om te weten dat er ten minste 4 centimeter spouwbreedte nodig is om isolatie aan te brengen. Om te controleren of jouw huis geschikt is voor spouwmuurisolatie in Bolsward, kun je het bouwjaar van je woning opzoeken in het Kadaster. Woningen die vóór 1920 zijn gebouwd, hebben geen spouw en woningen na 1980 zijn doorgaans al voldoende geïsoleerd.

Kosten spouwmuurisolatie

In Bolsward variëren de kosten voor spouwmuurisolatie per type woning. Over het algemeen bedragen de kosten voor isolatie van de spouwmuur tussen de €700 en €3.500. Wil je precies weten hoeveel de kosten zullen zijn voor jouw woning? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons. Binnen twee werkdagen sturen wij jou een op maat gemaakt prijsvoorstel. Het aanvragen van een offerte is volledig gratis en vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

Subsidie in Bolsward

In Bolsward zal er in 2023 opnieuw subsidie beschikbaar zijn voor spouwmuurisolatie. Bij het isoleren van de spouwmuur kun je tot 15% van de totale kosten terugkrijgen. Indien er binnen 24 maanden na spouwmuurisolatie nog een andere vorm van isolatie wordt aangebracht, kun je maximaal 30% terugkrijgen. Hierdoor is spouwmuurisolatie niet alleen voordelig, maar ook aantrekkelijk. Tijdens een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek vertellen we je graag meer over de voorwaarden. Bovendien bieden we gratis assistentie bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Bolsward. Je krijgt dus een volledige dienstverlening van begin tot eind.

Spouwmuurisolatie offerte

Wil je graag weten wat het kost om de spouwmuur te laten isoleren? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. Binnen twee werkdagen ontvang je een uitgebreide offerte per e-mail voor spouwmuurisolatie in Bolsward. Het aanvragen van een offerte kost slechts één minuut en verplicht je tot niets. Om een nauwkeurige schatting te maken, hebben we de oppervlakte van de gehele muur nodig, inclusief het deel dat ongeveer een halve meter onder de grond zit. Het gedeelte waar de ramen zitten hoef je niet mee te tellen. Kom je er niet helemaal uit? Dan is een schatting voldoende en komen we graag langs om het exacte oppervlakte alsnog te berekenen.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Bolsward

Ervaring

Jarenlange ervaring met spouwmuurisolatie

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied Bolsward

Ons isolatiebedrijf in Bolsward werkt in Bolsward en regio, dus onder andere in Hichtum, Burgwerd, Sjungadijk, Hartwerd, Nijland, Remswerd, Wolsum, Eemswoude, Tjerkwerd, Exmorra, Schraard, Schettens, Hemert en Harkezijl. Neem direct gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies