Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Lemmer

Spouwmuur isoleren?

Spouwmuurisolatie is zeer populair in Lemmer. Als je ook overweegt om de spouwmuur van je huis te isoleren en benieuwd bent naar de mogelijkheden en kosten, dan kun je bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Je krijgt dan ook een vrijblijvend adviesgesprek, waarna je de vrijheid hebt om te beslissen of je ons wel of niet wilt inschakelen voor spouwisolatie in Lemmer. Daarnaast bieden wij gratis hulp bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie.

Isolatiebedrijf Friesland

Contact

Voordelen spouwisolatie

Goedkoop dankzij subsidie

Bespaar tot wel 30% per jaar

Al binnen één dag geïsoleerd

Is mijn woning geschikt?

Bijna alle huizen die tussen 1920 en 1980 zijn gebouwd, kunnen worden geïsoleerd met spouwmuurisolatie. Voor woningen die vóór 1920 zijn gebouwd geldt dat ze geen spouw hebben en woningen na 1980 zijn doorgaans al voldoende geïsoleerd. In Lemmer zijn er veel woningen gebouwd tussen 1920 en 1980. Om te controleren of jouw woning geschikt is voor spouwmuurisolatie in Lemmer, kun je het bouwjaar van je woning opzoeken in het Kadaster. Het is belangrijk om te weten dat er ten minste 4 cm spouwbreedte nodig is om isolatie aan te brengen.

Kosten spouwmuurisolatie

De kosten voor spouwmuurisolatie in Lemmer hangen af vooral van de grootte van de muur. De prijs van spouwisolatie ligt over het algemeen tussen de €700 en €3.500. Wil je exact weten wat de kosten voor jouw woning zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Binnen twee werkdagen ontvang je dan een op maat gemaakt prijsvoorstel. Het aanvragen van een offerte is volledig kosteloos en vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

Subsidie in Lemmer

In 2024 wordt er opnieuw een subsidieregeling aangeboden voor spouwmuurisolatie in Lemmer. Bij het isoleren van de spouw kun je 15% van de totale kosten terugkrijgen. Als er binnen 24 maanden na spouwmuurisolatie ook nog een andere vorm van isolatie wordt aangebracht, kun je maximaal 30% terugkrijgen. Hierdoor is het isoleren van de spouwmuur voordelig en interessant. Tijdens een gratis en volledig vrijblijvend adviesgesprek vertellen we je graag meer over de voorwaarden. Bovendien bieden we kosteloze hulp bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Lemmer. Kortom, we bieden een complete service van begin tot eind.

Spouwmuurisolatie offerte

Wil je weten wat spouwmuurisolatie in Lemmer kost? Vraag dan nu zonder enige verplichting een gratis offerte aan en je ontvangt binnen twee werkdagen een uitgebreide offerte per e-mail. Het aanvragen van een offerte kost slechts één minuut en verplicht je tot niets. Om een nauwkeurige schatting te kunnen geven, hebben we de oppervlakte van de hele muur nodig, inclusief het gedeelte dat zich tot ongeveer een halve meter onder de grond bevindt. Je hoeft de ramen niet mee te tellen. Kom je er niet helemaal uit? Dan is een schatting ook voldoende. We komen graag bij je langs om het na te rekenen.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Lemmer

Ervaring

Jarenlange ervaring met spouwmuurisolatie

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied Lemmer

Ons isolatiebedrijf in Lemmer werkt in Lemmer en regio, dus onder andere in Balk, Harich, Tacozijl, Sloten, Wijckel, Tjerkgaast, Spannenburg, Doniaga, Follega, Oosterzee, Bantega, Echten, Echtenerbrug, Commissiepolle, Nijemirdum, Oudemirdum, Ruigahuizen en Sondel. Neem direct gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies