Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Leeuwarden

Spouwmuur isoleren?

Spouwmuurisolatie is de meest populaire isolatiemaatregel in de gemeente Leeuwarden. Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van spouwmuurisolatie voor jouw woning? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en krijg een gratis adviesgesprek. Vervolgens beslis je zelf of je jouw spouwmuur wel of niet laat isoleren. Je zit dus nergens aan vast. Indien gewenst helpen we je kosteloos bij het aanvragen van subsidie. We reageren altijd binnen 2 werkdagen.

Isolatiebedrijf Friesland

Contact

Voordelen spouwisolatie

Goedkoop dankzij subsidie

Bespaar tot wel 30% per jaar

Al binnen één dag geïsoleerd

Is mijn woning geschikt?

Spouwmuurisolatie is mogelijk bij huizen die gebouwd zijn tussen 1920 en 1980. Woningen van vóór 1920 hebben namelijk geen spouw en huizen die na 1980 gebouwd zijn, zijn vaak al voldoende geïsoleerd. In Leeuwarden staan veel woningen die tussen 1920 en 1980 gebouwd zijn. Kijk in het Kadaster voor het bouwjaar van jouw woning. Voor het isoleren van de spouwmuur is minimaal een spouw van 4 centimeter vereist. Om dat te controleren komen we graag bij je langs.

Spouwmuurisolatie Leeuwarden

Kosten spouwmuurisolatie

De kosten van spouwmuurisolatie zijn afhankelijk van je type huis en de bijbehorende vierkante meters. Gemiddeld liggen de kosten voor spouwmuurisolatie in Leeuwarden tussen de €700 – 3.500. Ben je benieuwd naar de exacte kosten voor jouw woning? Neem vrijblijvend contact op en je ontvangt binnen twee werkdagen een offerte op maat. Dit is gratis en zonder enige verplichting, dus je zit nergens aan vast.

Subsidie in Leeuwarden

Ook in 2024 kun je subsidie krijgen voor spouwmuurisolatie in Leeuwarden. Wie alleen de spouwmuur laat isoleren, krijgt 15% van de kosten terug. Laat je binnen 24 maanden na isoleren van de spouwmuur nóg een of meerdere isolatiemaatregelen uitvoeren? Dan krijg je tot maar liefst 30% van de kosten terug. Dat maakt het isoleren van de spouwmuur erg aantrekkelijk. Er zijn echter wel een paar voorwaarden. Daar vertellen we je graag meer over in een vrijblijvend adviesgesprek. Bovendien helpen we je kosteloos bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Leeuwarden. Neem daarvoor contact op.

Spouwmuurisolatie offerte

Ben je benieuwd naar de kosten van spouwmuurisolatie in Leeuwarden? Vraag dan binnen 1 minuut een offerte aan en je ontvangt binnen twee werkdagen een offerte op maat. Zo weet je precies wat het isoleren van de spouwmuur of spouwmuren van jouw woning gaat kosten. Dit kostenplaatje is geheel vrijblijvend, dus het verplicht je tot niets. Geef bij het aanvragen van de offerte het oppervlakte van de muur door om een zo nauwkeurig mogelijke prijs te krijgen. Trek het oppervlakte van de ramen er van af en tel er een halve meter onder de grond bij op. De spouwmuur loopt onder de vloer namelijk nog door.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Leeuwarden

Ervaring

Jarenlange ervaring met spouwmuurisolatie

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied Leeuwarden

Ons isolatiebedrijf in Leeuwarden werkt in Leeuwarden en wijde omgeving, dus onder andere in Baard, Bears, Britsum, Eagum, Easterlittens, Feinsum, Friens, Goutum, Grou, Hempens, Hijum, Hilaard, Húns, Idaerd, Jellum, Jelsum, Jirnsum, Jorwert, Koarnjum, Lekkum, Leons, Mantgum, Miedum, Reduzum, Snakkerburen, Stiens, Swichum, Teerns, Warstiens, Warten, Weidum, Wergea, Wirdum, Wytgaard, Alde Leie, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Leeuw Elst en Leeuw Hellevoetsluis. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies