Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Harlingen

Spouwmuur isoleren?

Verreweg de meest populaire isolatiemaatregel in Harlingen is spouwmuurisolatie. Overweeg je om de spouwmuur van je huis te laten isoleren en wil je graag weten wat de mogelijkheden en kosten zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang daarbij een gratis adviesgesprek. Na het gesprek beslis jij of je de spouw van je woning door ons wilt laten isoleren, zonder enige verplichting. We helpen je tevens kosteloos bij het aanvragen van subsidie(s).

Isolatiebedrijf Friesland

Contact

Voordelen spouwisolatie

Goedkoop dankzij subsidie

Bespaar tot wel 30% per jaar

Al binnen één dag geïsoleerd

Is mijn woning geschikt?

Bijna elk huis dat gebouwd is tussen 1920 en 1980 kan worden voorzien van spouwmuurisolatie. Huizen van vóór 1920 hebben geen spouwmuur en huizen van na 1980 zijn doorgaans al goed geïsoleerd. In Harlingen zijn er veel woningen die gebouwd zijn tussen 1920 en 1980. Je kunt het bouwjaar van jouw woning controleren in het Kadaster. Voor spouwmuurisolatie is een spouw van minimaal 4 centimeter vereist. We komen graag bij je langs in Harlingen om dit te meten.

Spouwmuurisolatie Harlingen

Kosten spouwmuurisolatie

De kosten voor spouwmuurisolatie zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters aan spouwmuur en het type huis. Gemiddeld genomen kost spouwmuurisolatie in Harlingen tussen de €700 en €3.500. Wil je precies weten wat de kosten zijn voor jouw huis? Neem vrijblijvend contact met ons op en je ontvangt binnen 2 werkdagen een persoonlijke offerte. Dit is geheel gratis en zonder verplichtingen. Je zit dus nergens aan vast.

Subsidie in Harlingen

In 2024 kun je opnieuw subsidie ontvangen voor het isoleren van de spouwmuur. Als je alleen spouwmuurisolatie toepast, ontvang je 15% van de totale kosten terug. Voer je binnen 24 maanden na de spouwmuurisolatie nog een andere isolatiemaatregel uit, dan kun je tot wel 30% terugkrijgen. Dit maakt het isoleren van de spouwmuur relatief goedkoop en dus zeer aantrekkelijk. We vertellen je graag meer over de voorwaarden in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Bovendien bieden we kosteloze hulp bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Harlingen. Zo bieden we een complete service van begin tot eind.

Spouwmuurisolatie offerte

Wil je direct weten wat spouwmuurisolatie in Harlingen kost? Vraag een offerte aan. Geef daarbij het oppervlak van de muur door om een zo nauwkeurig mogelijke kostenberekening te krijgen. Omdat een spouwmuur onder de grond nog doorloopt, dien je daar een halve meter bij op te tellen. Het oppervlak van de ramen hoef je niet mee te nemen. Het versturen van jouw aanvraag duurt slechts 1 minuut en je krijgt altijd binnen twee dagen een reactie. Zo weet je exact wat spouwmuurisolatie voor jouw woning gaat kosten. Het is bovendien volledig gratis en vrijblijvend, dus het verplicht je tot niets.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Harlingen

Ervaring

Jarenlange ervaring met spouwmuurisolatie

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied Harlingen

Ons isolatiebedrijf in Harlingen werkt in Harlingen en regio, dus onder andere in Midlum, Wijnaldum, Almenum, De Blijnse, IJslumburen, Koningsbuurt, Luidum, Roptazijl, Ungabuurt, Foarryp (Voorrijp), Arum, Pingjum, Grauwe Kat, Witmarsum, Kimswerd, Achlum, Sexbierum, Oosterbierum, Engwier, Makkum, Ferwoude, Scharneburen, Workum, Hindeloopen en Koudum. Neem direct gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies