Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Ameland

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is werkzaam op heel Ameland!

Isoleren op Ameland

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw (vakantie)huis op Ameland!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in woningisolatie voor reguliere woningen en vakantiewoningen. We zijn actief op alle West-Friese Waddeneilanden. Dus ook op Ameland en omgeving helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in bodemisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuur isoleren Friesland

Spouwmuurisolatie Ameland

Als jouw (vakantie)huis op Ameland nog niet goed geïsoleerd is, dan is het isoleren van de spouwmuur de perfecte eerste stap. Spouwmuurisolatie zorgt er namelijk voor dat je huis warm blijft in de winter en juist koel in de zomer. Zo woon je ongeacht seizoen erg comfortabel én zul je ook flink besparen op energiekosten. Het is bovendien een zeer betaalbare oplossing die zichzelf erg snel terugverdient. Meer weten? Vraag vrijblijvend naar de kosten en mogelijkheden.

Dakisolatie Ameland

Voor isolatie op Ameland is dakisolatie de meest rendabele optie. Het dak is namelijk de grootste bron van warmteverlies, omdat warmte altijd omhoog stijgt en op die manier verloren gaat. Of je nu een schuin of plat dak hebt, het is altijd mogelijk om deze te laten isoleren. Bij ons kun je bovendien terecht voor dakisolatie van binnen of van buiten. Daarom bieden wij ook isolatiediensten voor nieuwbouwprojecten. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Neem contact op.

Dakisolatie Friesland
Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie Ameland

Wanneer de vloer van jouw huis niet goed geïsoleerd is, kan vloerisolatie de ideale oplossing zijn. Dit voorkomt vocht en kou van onder de vloer, waardoor je geen last meer hebt van koude voeten. Bovendien kan het aanzienlijk besparen op de energierekening. Wil je weten of de vloer van jouw woning op Ameland geschikt is voor vloerisolatie? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte.

Bodemisolatie Ameland

Door de grond kan vocht en kou omhoog trekken. Dit komt dan in de kruipkelder terecht, wat kan zorgen voor een natte of vochtige kruipruimte. Dit wil je voorkomen, omdat er anders schimmel, stank en rot kan ontstaan. Het laten aanbrengen van kruipruimte isolatie biedt hiervoor de oplossing. Woon je op Ameland en ben je geïnteresseerd in het laten isoleren van de kruipruimte? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op voor hulp en advies.

Bodem isoleren Friesland
Buitengevelisolatie Friesland

Gevelisolatie Ameland

Zelfs als je vakantiewoning op Ameland geen spouw heeft, kan het nog steeds geïsoleerd worden dankzij gevelisolatie. Hierbij wordt isolatie aangebracht tegen de buitenkant van de muur. Dit wordt vervolgens netjes afgewerkt met stucwerk, steenstrips of prefabricage. Hierdoor krijg je niet alleen een goed geïsoleerde muur, maar ook een geheel nieuwe gevel. Er zijn allerlei opties beschikbaar, dus we denken graag met je mee om de gevel van jouw huis op Ameland te isoleren.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie op Ameland

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Ameland is actief op het hele eiland. Je kunt ons inschakelen voor werkzaamheden in Ballum, Ballumerbocht, Buren, Hollum, Kooiplaats en Nes. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies