Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf De Fryske Marren

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in De Fryske Marren en regio!

Isoleren in De Fryske Marren

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis in De Fryske Marren!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in De Fryske Marren en regio helpen we je, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in bodemisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuur isoleren Friesland

Spouwmuurisolatie Fryske Marren

Wil je graag besparen op uw energierekening en tegelijkertijd het wooncomfort verbeteren? Overweeg dan spouwmuurisolatie! Door je spouwmuren te isoleren, blijft de warmte in de winter langer in huis en houd je in de zomer de warmte juist buiten. Hierdoor verminder je niet alleen jouw energiekosten, maar creëer je ook een comfortabeler binnenklimaat. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden voor spouwmuurisolatie in De Fryske Marren.

Dakisolatie Fryske Marren

Dakisolatie is een effectieve manier om warmteverlies in huis te verminderen en je energierekening te verlagen. Of jouw dak nu plat of hellend is, en of je nu kiest voor isolatie aan de binnen- of buitenzijde, wij helpen je graag in De Fryske Marren. Wil je weten wat de beste optie is voor jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Dakisolatie Friesland
Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie Fryske Marren

Een koude vloer in huis kan erg vervelend zijn, vooral als je last hebt van vocht of tocht. Gelukkig is dit eenvoudig op te lossen met vloerisolatie. Door de vloer te isoleren, houd je de kou en vocht uit de kruipruimte tegen en bespaar je op energiekosten. Benieuwd of jouw vloer geschikt is voor isolatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over vloerisolatie in De Fryske Marren.

Bodemisolatie Fryske Marren

Door isolatie aan te brengen aan de onderkant van de kruipruimte ontstaat er een droge en warme luchtlaag, waardoor kou en vocht niet via de bodem omhoog kunnen komen en warmte in huis langer behouden blijft. Een vochtige of natte bodem kan bovendien voor problemen zorgen in je woning, zoals schimmel, stank en rot. Dit voorkom je met bodemisolatie. Wil je meer weten over kruipruimte isolatie in De Fryske Marren? Neem direct contact op!

Bodem isoleren Friesland
Buitengevelisolatie Friesland

Gevelisolatie Fryske Marren

Gevelisolatie is een effectieve manier om je woning in De Fryske Marren te isoleren. Door isolatie aan te brengen aan de buitenmuren, blijft de warmte in de winter langer in huis en houd je in de zomer de warmte juist buiten. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor de kleur, het materiaal, de vorm en de afwerking van de gevelisolatie. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor gevelisolatie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in De Fryske Marren

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in De Fryske Marren is werkzaam in de hele gemeente. In Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Bargebek, Boornzwaag, Boornzwaag over de Wielen, Brekkenpolder, Commissiepolle, De Bels, De Polle, De Rijlst, Delburen, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Finkeburen, Follega, Harich, Haskerhorne, Heide, Hooibergen, Huisterheide, Joure, Kolderwolde, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nieuw Amerika, Nijehaske, Nijemirdum, Noed, Onland, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Rijs, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Schoterzijl, Schouw, Sintjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Spannenburg, Tacozijl, Terhorne, Teroele, Tjerkgaast, Trophorne, Tweehuis, Vegelinsoord, Vierhuis, Vinkeburen, Vrisburen, Westend, Westerend-Harich, Wijckel, Zevenbuurt en (wijde) regio zijn we je graag van dienst. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies