Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Kollum

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in Kollum en omgeving!

Isoleren in Kollum

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis in Kollum!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Kollum en regio helpen we je, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in bodemisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuurisolatie Kollum

Spouwmuurisolatie is de meest populaire isolatiemaatregel vanwege de relatief lage kosten en het hoge rendement. Door de besparing op energiekosten heb je je investering namelijk snel terugverdiend. De spouwmuur laten isoleren biedt overigens niet alleen voordelen in de winter, maar ook in de zomer. ‘s Zomers houdt het namelijk de hitte buiten, waardoor je kan besparen op kosten voor de airco. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor spouwmuurisolatie in Kollum. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Dakisolatie Kollum

Warmte stijgt op en gaat via het dak van je woning verloren. Daarom is dakisolatie een van de meest effectieve manieren van isoleren. Door te kiezen voor dakisolatie kun je namelijk veel energie besparen en tegelijkertijd genieten van een aangename temperatuur in huis. En dat zorgt voor een lagere energierekening en een hoger wooncomfort. Bovendien kun je je energielabel verbeteren en de waarde van je woning vergroten. Wil je meer informatie over dakisolatie in Kollum? Neem contact op voor advies en een offerte. Wij bieden dakisolatie aan dat past bij jouw woning en budget.

Vloerisolatie Kollum

Tocht van onder de vloer kan voor veel ongemak zorgen, vooral in de winter. Gelukkig valt dit gemakkelijk te verhelpen met vloerisolatie. Door de vloer te laten isoleren kun je tocht verminderen en genieten van een comfortabelere en energiezuinigere woning. Zo sla je dus twee vliegen in één klap. Bovendien zorgt isolatie voor een hoger energielabel en dus een hogere woningwaarde. Wij bieden vloerisolatie in Kollum aan en helpen je graag bij het maken van de beste keuze. Neem vrijblijvend contact op voor gratis advies op maat.

Bodemisolatie Kollum

Een vochtige kruipruimte kan leiden tot schimmels, onaangename geuren en zelfs gezondheidsproblemen. Heeft jouw woning last van een vochtige of natte kruipkelder? Voorkom deze problemen dan door te kiezen voor kruipruimte isolatie. Door de bodem te laten isoleren zorg je voor een droge en gezonde leefomgeving. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie over kruipruimte isolatie in Kollum. We geven je graag advies en sturen je een prijsvoorstel die je kunt vergelijken met andere bedrijven.

Gevelisolatie Kollum

Gevelisolatie is een goed alternatief voor spouwmuurisolatie. Zo kunnen woningen zonder spouw dus ook via de muur worden geïsoleerd. Maar naast de isolerende werking van gevelisolatie, geeft het je woning ook een nieuwe uitstraling. De gevel wordt namelijk netjes afgewerkt met steenstrips, stucwerk of prefabricage. Bij ons kun je rekenen op professionele gevelisolatie in Kollum. Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte op maat aan.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Kollum

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Kollum is werkzaam in de hele regio. Woon je in Kollum of (wijde) omgeving? Dan zijn we je dus graag van dienst. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies