Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Ooststellingwerf

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Ooststellingwerf en regio!

Isoleren in Ooststellingwerf

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis in Ooststellingwerf!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Ooststellingwerf en regio helpen we je, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in bodemisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuur isoleren Friesland

Spouwmuurisolatie Ooststellingwerf

Als je je spouwmuur isoleert, zorg je voor betere isolatie in je huis tijdens de winter en houd je in de zomer juist de warmte buiten. Dit resulteert in lagere energiekosten en meer comfort in huis gedurende het hele jaar! Woon je in Ooststellingwerf en denk je aan spouwmuurisolatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Dakisolatie Ooststellingwerf

Je kunt een plat dak of een schuin dak óf aan de binnenkant óf aan de buitenkant isoleren. Dakisolatie aan de binnenzijde is de meest voorkomende optie en is tevens de snelste en goedkoopste manier van isoleren. Isolatie aan de buitenkant is meestal alleen van toepassing bij nieuwbouw, dakreparatie of dakvervanging. Denk je aan dakisolatie en woon je in Ooststellingwerf? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Dakisolatie Friesland
Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie Ooststellingwerf

Heb je last van een koude vloer in je woning of is deze nog niet goed geïsoleerd? Met vloerisolatie kun je vocht en kou onder de vloer tegenhouden en zo besparen op energiekosten. Wil je weten of de vloer van jouw huis in Ooststellingwerf geschikt is voor isolatie? Neem dan direct contact met ons op. We staan voor je klaar met gratis en vrijblijvend advies.

Bodemisolatie Ooststellingwerf

Een effectieve manier om kou en vocht uit de bodem te weren is door te bodem te isoleren. Dat noemen we bodemisolatie ofwel kruipruimte isolatie. Hierdoor kun je eveneens problemen als schimmel, stank en rot als gevolg van een vochtige of natte kruipruimte voorkomen. Overweeg je om de kruipruimte van je woning in Ooststellingwerf te laten isoleren? Vraag een vrijblijvende offerte of een gratis adviesgesprek aan.

Bodem isoleren Friesland
Buitengevelisolatie Friesland

Gevelisolatie Ooststellingwerf

De buitenmuren van je huis kunnen ook geïsoleerd worden als alternatief op spouwisolatie. De muren worden in dat geval aan de buitenkant voorzien van isolatiemateriaal. Je kunt één of meerdere gevels isoleren en laten afwerken met stucwerk, prefabricage of steenstrips. Zo is je gevel niet alleen geïsoleerd, maar ziet deze er ook weer als nieuw uit. Gevelisolatie in Ooststellingwerf laten uitvoeren? Wij adviseren en helpen graag!

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Ooststellingwerf

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Ooststellingwerf is werkzaam in de hele gemeente. In Appelscha (Appelskea), Donkerbroek, Elsloo (Elslo), Fochteloo (De Fochtel), Haule (De Haule), Haulerwijk (Haulerwyk), Langedijke (Langedike), Makkinga (Makkingea), Nijeberkoop (Nijeberkeap), Oldeberkoop (Aldeberkeap), Oosterwolde (Easterwâlde), Ravenswoud (Ravenswâld) en Waskemeer (Waskemar) zijn we je graag van dienst. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies