Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Opsterland

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in Opsterland en regio!

Isoleren in Opsterland

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Opsterland!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Opsterland en omgeving helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in bodemisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuur isoleren Friesland

Spouwmuurisolatie Opsterland

Het isoleren van je spouwmuur zorgt ervoor dat jouw huis in de winter langer warm blijft en in de zomer juist koel. Hierdoor kun je energie besparen en meer comfort in huis ervaren. Woon je in Opsterland en ben je geïnteresseerd in spouwmuurisolatie? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij vertellen je graag meer!

Dakisolatie Opsterland

Of je nu een plat of hellend dak hebt, het isoleren van je dak kan zowel aan de binnen- als buitenkant worden uitgevoerd. Als je kiest voor dakisolatie aan de binnenzijde, wordt het isolatiemateriaal van binnen tegen de dakconstructie bevestigd. Bij nieuwbouw, dakreparatie en -renovatie is isolatie van buitenaf ook mogelijk. Woon je in Opsterland en wil je je dak laten isoleren? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Dakisolatie Friesland
Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie Opsterland

Heb je last van een koude vloer of is je vloer nog niet geïsoleerd? Met vloerisolatie kun je vocht en kou uit de kruipruimte tegenhouden en energie besparen. Wil je weten of de vloer van jouw woning in Opsterland geschikt is voor isolatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag kosteloos met je mee.

Bodemisolatie Opsterland

Door bodemisolatie wordt vocht en kou vanuit de grond onder de woning tegengehouden. De fundering is een belangrijk onderdeel van je huis. En een vochtige bodem kan leiden tot schimmel, stank en rot. Bodemisolatie voorkomt en verhelpt deze problemen. Hierbij wordt isolatie aangebracht tegen de onderkant van de kruipruimte. Woon je in Opsterland en overweeg je de bodem te laten isoleren? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Bodem isoleren Friesland
Buitengevelisolatie Friesland

Gevelisolatie Opsterland

Gevelisolatie is het isoleren van de buitenmuren van je huis. Dit kan niet alleen bijdragen aan energiebesparing en dus het besparen van geld, maar ook aan meer comfort in huis. Het is mogelijk om één of meerdere gevels te laten isoleren en er zijn verschillende opties beschikbaar voor kleur, materiaal, vorm en afwerking van de isolatie. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over gevelisolatie in Opsterland of een offerte.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Opsterland

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Opsterland is werkzaam in de hele gemeente. Wij zijn actief in onder andere Allardsoog (Allardseach), Bakkeveen (Bakkefean), Beetsterzwaag (Beetstersweach), Drachten-Azeven (Drachten-Asân), Frieschepalen (Fryske Peallen), Gorredijk (De Gordyk), Haneburen (Hanebuorren), Hanebuurt (De Hanebuert), Heidehuizen (Heidehuzen), Hemrik (De Himrik), Hemrikerverlaat (Himrikerferlaat), Jonkersland (Jonkerslân), Kooibos (De Koaibosk), Langezwaag (Langsweagen), Lippenhuizen (Lippenhuzen), Luxwoude (Lúkswâld), Moskou, Nieuwe Vaart (Nije Feart), Nij Beets, Olterterp, Oud Beets (Ald Beets), Rolbrug (Rolbrêge), Selmien, Siegerswoude (Sigerswâld), Sparjebird (Sparjeburd), Terwispel, Tijnje (De Tynje), Uilesprong (De Ulesprong), Ureterp (Oerterp), Ureterp aan de Vaart (Oerterp oan de Feart), Voorwerk (Foarwurk), Vosseburen (Foskebuorren), Welgelegen, Wijngaarden (De Wyngaerden), Wijnjeterpverlaat (Weinterpferlaat) en Wijnjewoude (Wynjewâld). Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies