Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Terschelling

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is werkzaam op heel Terschelling!

Isoleren op Terschelling

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je (vakantie)huis op Terschelling!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in woningisolatie voor reguliere woningen en vakantiewoningen. We zijn actief op alle West-Friese Waddeneilanden. Dus ook op Terschelling en omgeving helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in bodemisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuur isoleren Friesland

Spouwmuurisolatie Terschelling

Beschikt jouw (vakantie)woning nog niet over goede isolatie, dan kan spouwmuurisolatie een prima eerste stap zijn. Dit zorgt er namelijk voor dat jouw huis in de winter warm blijft en in de zomer juist koel, waardoor je comfortabeler kunt wonen en tevens fors op energiekosten kunt besparen. Daarnaast is het een voordelige oplossing die zichzelf snel terugverdient. Schroom dus niet om informatie te vragen over spouwmuurisolatie op Terschelling.

Dakisolatie Terschelling

Dakisolatie is de meest rendabele vorm van isoleren. Dat komt omdat warmte altijd naar boven stijgt en dus vooral verloren gaat via het dak. Ongeacht of jouw woning een plat dak of schuin dak heeft, kan het dak altijd worden geïsoleerd. Dus wil jij op kosten besparen? Informeer dan eens gratis en vrijblijvend naar de mogelijkheden van dakisolatie op Terschelling. We kunnen het dak isoleren van zowel binnen als buiten. Dus ook bij nieuwbouw, dakreparatie en dakvernieuwing kun je ons inschakelen.

Dakisolatie Friesland
Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie Terschelling

Indien de vloer van je huis nog niet (voldoende) geïsoleerd is, kan vloerisolatie uitkomst bieden. Dit kan tocht van onder de vloer namelijk buiten houden, waardoor koude voeten verleden tijd zijn. Maar bovenal leidt het tot een aanzienlijke besparing op de kosten. Ben je benieuwd of de vloer van jouw woning op Terschelling geschikt is en welke mogelijkheden er allemaal zijn? Neem gerust contact op voor een offerte en een vrijblijvend adviesgesprek.

Bodemisolatie Terschelling

Het aanbrengen van bodemisolatie zorgt voor bescherming tegen kou en vocht vanaf de bodem. Via de koude grond komt namelijk veel vocht omhoog. En als de kruipruimte vochtig is, kan dit leiden tot problemen zoals schimmel, stank en verrotting. Woon je op Terschelling en wil je jouw woning voorzien van een geïsoleerde kruipruimte? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We adviseren je gratis en vrijblijvend.

Bodem isoleren Friesland
Buitengevelisolatie Friesland

Gevelisolatie Terschelling

Een vakantiehuis zonder spouw kan toch geïsoleerd worden via muurisolatie, ook wel gevelisolatie genoemd. Daardoor kun je de woning aan één of meerdere muren isoleren. Het isolatiemateriaal wordt hierbij aan de buitenzijde van de woning bevestigd. Daarna wordt dit afgewerkt met prefabricage, steenstrips of stucwerk. Zo heb je niet alleen een goed geïsoleerde muur, maar ook een compleet nieuwe gevel. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en wij denken graag met je mee.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie op Terschelling

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Terschelling is actief op het hele eiland. Je kunt ons inschakelen voor werkzaamheden in Baaiduinen, Dellewal, Formerum (Formearum), Halfweg, Hee, Hoorn (Hoarn), Horp, Kaard, Kinnum (Kinum), Landerum (Janderum), Lies, Midsland (Midslân), Midsland aan Zee, Midsland-Noord, Oosterend (Aasterein), Striep (Stryp), West aan Zee en West-Terschelling (West-Skylge). Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies