Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Waadhoeke

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Waadhoeke en omgeving!

Isoleren in Waadhoeke

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je woning in Waadhoeke!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Friesland. Dus ook in Waadhoeke kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuur isoleren Friesland

Spouwmuurisolatie Waadhoeke

Met dank aan spouwmuurisolatie blijft warmte langer in je woning. Dat heeft in de winter een positieve invloed op de energierekening. Maar daarnaast houdt een geïsoleerde spouwmuur in de zomer ook de warmte buiten. Zo is het ongeacht seizoen dus altijd comfortabel in huis. Spouwmuurisolatie in Waadhoeke heeft dus niet alleen voordelen voor de portemonnee, maar ook voor je wooncomfort.

Dakisolatie Waadhoeke

Het is mogelijk om dakisolatie aan te brengen bij zowel platte als schuine daken van woningen. De isolatie kan dan van binnen óf van buiten worden aangebracht. De meeste huizen in Waadhoeke isoleren we van de binnenzijde, omdat dit snel, makkelijk en goedkoop is. Isolatie van buiten komt enkel voor in geval van nieuwbouw, dakreparatie of -renovatie, omdat hierbij eerst het dak moet worden verwijderd. Dat is bij isolatie van binnenuit niet nodig.

Dakisolatie Friesland
Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie Waadhoeke

Als je thuis tocht uit de vloer naar boven voelt komen en last hebt van koude vloeren, dan is de vloer in huis waarschijnlijk niet goed geïsoleerd. Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte voor vloerisolatie. Door de vloer te laten isoleren, blijft deze voortaan warm en droog. Wij adviseren en helpen je graag met vloerisolatie in Waadhoeke.

Kruipruimte isolatie Waadhoeke

Als de kruipruimte van je woning vochtig of nat is, raden we jou bodemisolatie aan. Bij deze vorm van isoleren wordt er een laag isolatiemateriaal aangebracht op de bodem van de kruipruimte, zodat er een droge en warme luchtlaag ontstaat. Dit heet ook wel kruipruimte isolatie en zorgt ervoor dat er minder kou via de bodem het huis binnenkomt. In Waadhoeke komen we graag gratis en vrijblijvend de kruipruimte inspecteren.

Bodem isoleren Friesland
Buitengevelisolatie Friesland

Gevelisolatie Waadhoeke

Gevelisolatie verwijst naar het isoleren van de buitenmuren van een huis. Het isoleren van de gevel wordt daarom ook wel muurisolatie genoemd. Dit kan gedaan worden als alternatief voor spouwisolatie. Het is mogelijk om één of meerdere gevels van je woning in Waadhoeke te laten te isoleren. Bovendien is er veel keuze in kleuren, materialen, vormen en afwerkingen. Zo heb je dus niet alleen een geïsoleerde muur, maar ook een nieuwe gevel!

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Waadhoeke

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Waadhoeke is actief in de hele gemeente: Achlum, Baijum, Barrum, Beetgum, Beetgumermolen, Berlikum, Blessum, Boer, Boksum, Bonkwerd, De Kampen, De Poelen, De Vlaren, Deinum, Dijkshoek, Dijksterhuizen, Dongjum, Dronrijp, Engelum, Fatum, Firdgum, Franeker, Franjumerburen, Hatsum, Herbaijum, Het Hooghout, Hitzum, Holprijp, Kingmatille, Klooster Anjum, Klooster-Lidlum, Koehool, Koum, Laakwerd, Marssum, Menaldum, Minnertsga, Nieuwebildtzijl, Nij Altoenae, Oosterbierum, Oosterend, Oosthoek, Oudebildtzijl, Peins, Pietersbierum, Rewerd, Ried, Ritsumazijl, Roptazijl, Schalsum, Schildum, Schingen, Sexbierum, Sint Annaparochie, Sint Jacobiparochie, Slappeterp, Sopsum, Spannum, Stad Niks, Tallum, Teetlum, Tjeppenboer, Tolsum, Tritzum, Tzum, Tzummarum, Vrouwbuurtstermolen, Vrouwenparochie, Waadhoeke, Weakens, Welsrijp, Westerend, Westhoek, Wier, Winsum, Zwarte Haan en Zweins. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies