Meteen naar de inhoud

Zonnepanelen Friesland

Installateur in Friesland

Als installateur zijn wij elke dag actief met het energiezuinig maken van huizen in Friesland. We adviseren je dus graag over alles omtrent zonnepanelen: van opbrengsten per paneel tot de beste omvormer. Neem vrijblijvend contact op en ontvang binnen 2 werkdagen gratis een vrijblijvende offerte op maat.

Contact

Bij verzending ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

Waarom Zonnepanelen?

Zonnepanelen hebben veel voordelen. Door zelf je energie op te wekken, hoef je bijvoorbeeld minder stroom te kopen. Op deze manier kun je ieder jaar simpelweg honderden euro’s besparen.

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Goed voor het milieu

Wat kosten Zonnepanelen?

De kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van het aantal panelen, het soort zonnepaneel, het type omvormer, materialen en installatie. Wil je weten wat zonnepanelen kosten voor op jouw huis? Vraag in één minuut een vrijblijvende offerte aan en zie wat je kan besparen. Dit is helemaal vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen is een duurzame investering die zich in ongeveer 10 jaar terugverdient. Doorgaans gaat een paneel 25 jaar mee, dus daardoor heb je 15 jaar lang gratis energie. Met de stijgende energieprijzen is dat zeer interessant. Bovendien kun je subsidie krijgen op de aanschaf ervan én kun je de btw terugkrijgen. Meer weten over de opties van zonnepanelen? Neem vrijblijvend contact op voor gratis advies.

Zonnepanelen huren

Aarzel je over het aanschaffen van zonnepanelen? Heeft jouw huis bijvoorbeeld wel een geschikt dak, maar kijk je op tegen de investering? Dan kun je ook zonnepanelen huren. Je hebt in dat geval geen kosten voor onderhoud of reparatie en kan de panelen in de toekomst indien gewenst alsnog overkopen. Wil je panelen huren? Neem contact op en ontvang kosteloos een vrijblijvende aanbieding op maat.

Waarom onze installateurs?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van energiebesparing in Friesland

Ervaring

Jarenlange ervaring in verduurzaming

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met duidelijke prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame materialen

Provincie Friesland

Werkgebied

Onze installateurs zijn werkzaam in de hele provincie Fryslân. Woon je in bijvoorbeeld in Leeuwarden, Drachten, Joure, Heerenveen, Sneek, Dokkum, Harlingen, Lemmer, Wolvega, Franeker, Bolsward, Burgum, Oosterwolde, Gorredijk, Stiens of omstreken? Dan zijn onze installateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies