Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Noardeast-Fryslân

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in heel Noardeast-Fryslân!

Isoleren in Noardeast-Fryslân

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis in Noardeast-Fryslân!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in woningisolatie. We zijn actief in de voormalige gemeenten Dongeradeel, Ferwerderadeel, Kollumerland en Nieuwkruisland. Dus in héél Noardeast-Fryslân en omgeving helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in bodemisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuur isoleren Friesland

Spouwmuurisolatie Noardeast-Fryslân

Als je in Noardeast-Fryslân woont en je huis is niet goed geïsoleerd, dan kan spouwmuurisolatie een uitstekende eerste oplossing zijn. Hiermee houd je in de winter de warmte binnen en in de zomer juist buiten, wat zorgt voor een comfortabel huis en aanzienlijk lagere energiekosten. Het is bovendien goedkoop, snel uitgevoerd en erg rendabel. Vraag gerust naar de isolatiemogelijkheden.

Dakisolatie Noardeast-Fryslân

Of je nu een plat of schuin dak hebt, dakisolatie kan aan de binnen- of buitenkant worden aangebracht. Meestal wordt het aan de binnenkant geplaatst, omdat dit snel en goedkoop is. Het isoleren van de buitenkant van het dak gebeurt voornamelijk bij nieuwbouw, reparatie of vervanging. Wil je weten wat voor jouw dak de beste optie is? Wij helpen je graag verder in Noardeast-Fryslân.

Dakisolatie Friesland
Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie Noardeast-Fryslân

Heb je last van koude voeten in huis of is je vloer nog niet (goed) geïsoleerd? Vloerisolatie kan vocht en kou van onder de vloer tegenhouden en zorgen voor een forse energiebesparing. Wil je weten of jouw vloer geschikt is voor isolatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder als je in Noardeast-Fryslân.

Bodemisolatie Noardeast-Fryslân

Een vochtige kruipruimte kan leiden tot problemen als schimmel, stank en rot. Bodemisolatie kan dit voorkomen en zorgt tevens voor isolatie tegen kou en vocht vanuit de bodem. Woon je in Noardeast-Fryslân en wil je de kruipruimte van je woning laten isoleren? Neem dan gerust contact met ons op. Je ontvangt altijd binnen 2 werkdagen een reactie.

Bodem isoleren Friesland
Buitengevelisolatie Friesland

Gevelisolatie Noardeast-Fryslân

Gevelisolatie in Noardeast-Fryslân is een mooi alternatief voor woningen zonder spouw. Het is mogelijk om één of meerdere gevels van je woning te laten isoleren. Dit kan bijdragen aan energiebesparing en zorgt dus voor meer comfort in huis. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor kleur, materiaal, vorm en afwerking van de isolatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Noardeast-Fryslân

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Noardeast-Fryslân is werkzaam in de hele gemeente: Aalsum (Ealsum), Anjum (Eanjum), Augsbuurt (Augsbuert), Birdaard (Burdaard), Blija (Blije), Bornwird (Boarnwert), Brantgum, Burum (Boerum), Dokkum, Ee (Ie), Engwierum (Ingwierrum), Ferwerd (Ferwert), Foudgum, Genum (Ginnum), Hallum, Hantum, Hantumeruitburen (Hantumerútbuorren), Hantumhuizen (Hantumhuzen), Hiaure (De Lytse Jouwer), Hogebeintum (Hegebeintum), Holwerd (Holwert), Janum (Jannum), Jislum, Jouswier, Kollum, Kollumerpomp (De Pomp), Kollumerzwaag (Kollumersweach), Lichtaard, Lioessens (Ljussens), Lutjewoude (Lytsewâld), Marrum, Metslawier (Mitselwier), Munnekezijl (Muntsjesyl), Moddergat, Morra (Moarre), Nes, Niawier (Nijewier), Oosternijkerk (Easternijtsjerk), Oostmahorn (De Skâns-Oostmahorn), Oostrum (Eastrum), Oudwoude (Aldwâld), Paesens (Peazens), Raard, Reitsum, Ternaard, Triemen (De Trieme), Veenklooster (Feankleaster), Waaxens (Waaksens), Wanswerd (Wânswert), Warfstermolen (Warfstermûne), Westergeest (Westergeast), Wetsens, Wierum en Zwagerbosch (Sweagerbosk). Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies